Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van pénz ebbe az automatás...

Van pénz ebbe az automatás dologba?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam , venni kellene pár ilyen snack automatát vagy kola ,chips automatát és ki kellene tenni forgalmas helyre , erre van igény , van benne pénz?
2012. febr. 17. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel más cégek sem jótékonyságból csinálják nyilván van benne pénz, de konkurencia is van bőven,
2012. febr. 17. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Van. Én volt cégemnél ahol dolgoztam, ott 200 szendvicset pkoltak az automatába ami 200-350 ft között mozgott az áruk. Szóval 40e csak szendvicsekből. Ebédszünet 1 óra volt és alig maradt 2-3 szendvics. Hozzáteszem hogy minden nap töltötték, 2 napos lejárati idővel és nagyon finom volt.

A srácot aki töltötte megkérdeztük és napi 50 automatához járt tölteni naponta.

2012. febr. 17. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

van benne pénz de esélyed sincs!

ahoz, hogy kitedd akárhova perkálnod kell keményen, nem árt ha van pár száz géped egy jól menő tiszta céged szerviz szolgálattal és pár száz millió induló tőkéd...

pl a nyugatinban egy ilyet havi fél-1millió körülért kitehetted volna ha nem előztek volna meg!

2012. febr. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!