Ez baj, ha én így érzem jól magam?
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert a kárdésem igazából az lenne, hogy szerintetek tud valaki ilyen alakkal csinosan és divatosan öltözködni?
Szóval tavaly voltam 82 kg a 176 cm-hez. Azóta sikerült lefogynom 70 kg-ra. Az a helyzet viszont, hogy én így érzem jól magamat és nem akarok tovább fogyni.
Most érzem jól magam a bőrömben és azért nem akarok tovább folytatni a fogyókúrát, mert már lassan eljutottam arra a szintre, hogy napi kb. 1000 kcal-t ettem, ami szeritem elég kevés. Szóval mostantől csak súlyt szeretnék majd tartani kb. 1600-1700 kca-al. Persze ez nem csokiból és chipsből jönne össze soha. :)
Kicsit bonyolult lett és ezért bocsi, de remélem azért érthető vagyok. :)
18/L
A lényeg, hogy Te jól érezd magad. A sikeres fogyáshoz pedig gratulálok. :)
Így is lehetsz csinos, csak az alkatodnak megfelelően öltözködj. Nem az a legfontosabb, hogy nézel ki, hanem az, mit sugárzol az környezeted felé. Ha van önbizalmad és jól érzed magad a bőrödben, akkor minden oké.
Nem baj, ha így érzed magad, a lényeg, hogy magadnak megfelelj, a többieket meg le kell szarni! :)
Én most meghíztam egy "kicsit", de ennek ellenére merek csinosan öltözni, az, hogy most 10 kilóval több vagyok, nem jelenti azt, hogy mindenhová szabadidőruhában fogok járkálni.
Bár én így nem fogadom el magam, csak kicsit ellustultam, de addig sem szabad rossznak éreznem magam.
Aki szép, az szép 50 és 70 kilósan is! :)
senki se mondja rajuk hogy tomor gyonyor.:D
amugymeg miert hiszed hogy csak dietaval lehet fogyni?a sport megsem fordult a fejedben?olyan lusta vagy hogy inkabb koplalsz mintsem elmenj futni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!