A munkahelyemen napi szinten a fogyókúra és az edzés a téma, egyre rosszabbul érzem magam, szerintetek?
Mondd, hogy elégedett vagy magaddal. Azt vettem észre, hogy aki mindig fogyózik, az sosem fogy. Szerintem normál alakod van, én deszka vagyok 55 kilósan 168 centivel, de amikor szoptatáskor 5 kg-mal több voltam, akkor is ugyanezeket a ruhákat hordtam.
Szerintem inkább az a bajuk, hogy te jól érzed magad így!!
A lényeg, hogy Te jól érezd magad.
Attól, mert ők nem tudják elfogadni magukat, Neked még nem kell beállni a sorba. Manapság divat ropira fogyni, anorexiásnak lenni meg satöbbi.
170 cm és 60 kg tökéletes, mind egészségügyi szempontból, mind esztétikailag.
Miért lenne ciki beismerni, ha valaki elégedett magával? Ponthogy ez lenne a normális, de úgy látszik manapság ilyen kifordult világot élünk.
A homokóra alak egyébként nagyon szerencsés típus, csak egyesek nem képesek felfogni, hogy a széles csípő nem egyenlő a ducisággal, és különbség van, ha valakinek a csípőcsontja széles, és ha a zsírpárnák miatt tűnik annak.
És miért akarják megmondani, hogy mit csinálj?
Attól, mert ők nem elégedettek magukkal, úgy gondolják, ha Téged lehúznak és Te sem leszel az, nekik jobb lesz.
Ez a gondolkodás már a középiskolában a tinik közt se normális, nemhogy felnőttek közt egy munkahelyen.
Szerintem is, öltözködéssel tudod palástolni, ha nem akarsz fogyni. Amúgy ezt nem értem, én is harcban állok a kilóimmal (bár már a végén járok), de sohasem szólnék le más embert, hogy hogy néz ki, mit eszik, stb.
De amúgy meg miért nem állsz a sarkadra, és mondod meg a véleményedet?:) Hogy bocsi, de én nem akarok fogyni, és hízni se, nekem ez így jó, köszönöm.
Nehogy már az alapján ítéld meg magad, hogy mások mit mondanak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!