Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés és helyes étkezés de nő...

Edzés és helyes étkezés de nő a poci :S?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja kezdtem el edzeni és elég keményem magamhoz képest mert mindig is gyengécske voltam. Na mindegy. Felhagytam a sok tesztat, zsemlét , kenyeret és a zsíros kajákat. Eddig egy pohár vizet ittam naponta csoda h nem lett vmi bajom. Most megiszok 2és fél liter vizet, gyogyteakat és semmi cukros vmi. Szóval . Mégis azt vettem észre mintha pocisodnék. :s eddig tökéletes lapos hasam volt.. Inkább a fenekemre és a combomra vagyok hizekony és ezért nem értem miért kezd el nőni ...:o :s vkivel volt ilyen már?:/

2013. máj. 19. 07:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán növekedtek a hasizmaid. A testsúlyod változott? Amúgy nem vagyok biztos abban, hogy szükséges ennyi folyadék.
2013. máj. 19. 07:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak vízből iszok két és fél litert :o gyogyteakból nem. Az a helyzet h nem mérem egyáltalán a testsúlyom:// Lehet hogy izmosodik de mégis ..nem úgy néz ki:s
2013. máj. 19. 08:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet puffadsz valamilyen kajától.Én pl. a tejtől szoktam(ezért nem is iszok). Folyadékból meg bőven mehet 2 és fél liter(20kg/1 liter, tehát ha te vagy 60kg akkor neked 3 liter is mehet sőt ha diétázól akkor 4 is.)
2013. máj. 19. 08:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Hiába eszel jó kajákat, ha kalória pluszban vagy akkor hízol az edzés ellenére is. Ez ilyen egyszerű. Folyadékból 20kilós testtömegenként kell 1liter.
2013. máj. 19. 08:34
 5/15 anonim válasza:
"Felhagytam a sok tesztat, zsemlét , kenyeret és a zsíros kajákat" Milyen zsiros kajakat pontosan? Ha erre a husokat is erted, akkor nem csoda h hizol, hiszen ehezteted a szervezetedet...
2013. máj. 19. 08:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Maximum kávéhoz iszok tejet:/

a kaloria bevételem kb 1200-1400. A testsulyom megorzesehez 1600 kéne kb szóval pont h kevesebbet viszek be.

Nem nem a husokat nem nelkulozom magamtól mert ha jól tudom kell is az izomepiteshez :o

Amm köszönöm az eddigi válaszokat!:))

2013. máj. 19. 09:06
 7/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez sok mindentől függ. Például, hogy hány kiló vagy, mi a célod, férfi vagy vagy nő. De ha picit részletesebben leírod, hogy mit csinálsz, mit mozogsz, meg hogyan eszel, akkor tudok segíteni, ha gondolod.
2013. máj. 19. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy férfi ír olyat, hogy poci? :)
2013. máj. 19. 09:24
 9/15 A kérdező kommentje:

:D elég arulkodo volt:D :)

18 éves vagyok 160 cm és 54 kg kb

Heti háromszor vagy négyszer edzoteremben:

15 perc futás, általaban 4x15 súllyal kitörés,tarogatas 5x15 20 kg súllyal , combra meg fenekre satobbi

Karokra , vallakra,mellizomra ..

Hasra pedig padon labemelessel és simán felulesek . Nem szamolom .addig csinálom ameddig már nem megy tovább(bár lehet h ez rossz)

Reggelire általában nyugtató teát iszom (ami iszonyat büdös :D) egy abonet kenyeret felvagottal ,tizorara natúr joghurt vmi gyumolccsel ,ebédre általában zöldség keverék és husi vagy csak leves, délután abonet kenyér és amit éppen kitalalok rá:)pl tejföl és uborka:D este meg már nem igazán van étvágyam szóval zöld te vagy nyugtató tea a jó alvashoz

korulbelul így szokott lenni

2013. máj. 19. 10:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy nött e a tömeged. Valamint hallottam hogy a sullyal végzett haspréstől jobban ki fog állni a hasad és nem csak izom hanem ilyen izmos pocakod lesz. Ilyet láttam már.
2013. máj. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!