Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés és helyes étkezés de nő...

Edzés és helyes étkezés de nő a poci :S?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja kezdtem el edzeni és elég keményem magamhoz képest mert mindig is gyengécske voltam. Na mindegy. Felhagytam a sok tesztat, zsemlét , kenyeret és a zsíros kajákat. Eddig egy pohár vizet ittam naponta csoda h nem lett vmi bajom. Most megiszok 2és fél liter vizet, gyogyteakat és semmi cukros vmi. Szóval . Mégis azt vettem észre mintha pocisodnék. :s eddig tökéletes lapos hasam volt.. Inkább a fenekemre és a combomra vagyok hizekony és ezért nem értem miért kezd el nőni ...:o :s vkivel volt ilyen már?:/

2013. máj. 19. 07:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vezetni kellene a dolgokat. Mérd magad (testtömeg, derékméret, combkerület, csípő) mondjuk hetente egyszer. Jó lenne kiszámolni az elfogyasztott ételek kalóriaértékét, de pontosan. Fogyás alatt ajánlott több fehérjét enni. Amit leírtál, nekem kicsit kevésnek tűnik, de ki kell számolni.
2013. máj. 19. 10:51
 12/15 anonim válasza:

Montez válasza:

Szerinted egy férfi ír olyat, hogy poci? :)

Én a mai világban már semmin sem csodálkozom...:)

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kellene vezetned egy naplót, amiben leírod a méreteid. Hetente egyszer kellene csak mérned a testsúlyod, mert ha 2-3 napont méred magad és azt látod, hogy egy picit híztál, akkor bestresszelsz és akkor még inkább hátráltatod a fogyást. Fogyásnál célszerű több fehérjét bevinni, hogy ne veszíts olyan sok izmot, mert az izom alakítja a testünket, az ad neki igazán formát és a szép fenék a picit izmos fenék, nem az a puha, löttyedt fajta. A táplálkozásnál a szénhidrátot érdemes reggel, délelőtt enni, mert az inzulinszint a reggel a legmagasabb és ez a nap folyamán csökken, ami annyit jelent, hogy reggel sokkal könnyebben lebontja a szénhidrátot a szervezet, mint este és a fölösleges, felhasználatlan szénhidrát hajlamos zsírrá alakulni. Utógondolat: az alap a 2-3 óránkénti evés:)

2013. máj. 19. 11:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Kéne ..pont a héten mértem így magam szóval csípő derék stb szóval meg nem tudom mivel összehasonlítani még:/
2013. máj. 19. 11:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Megfogadom őket :)
2013. máj. 19. 11:59
 15/15 anonim válasza:
Ne felejts el tobb zsirt es kevesebb szenhidratot enni...
2013. máj. 21. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!