Rosszul érzem magam a kis "mellem" miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy ilyen kicsi a cicim...és idegesítő azt látni, hogy a fiúk a nagy mellű nőket szeretik (általában).
De az enyém még kicsinek se mondható, szinte semmim nincs.
Kb. ekkora:
Van, aki hasonló cipőben jár?
2013. máj. 18. 22:54
1/12 anonim válasza:
Sajnos nekem nagyobb a mellem fiú létemre. Gynecomastia :(
2/12 anonim válasza:
Voltam már együtt olyan lánnyal, akinek ennél kisebb volt. És nem emiatt lett vége...
3/12 anonim válasza:
az enyém is ilyen, sőt nem is egyformák.
boldog házasságban élek, a párom szereti a cicimet, ennyi :)
4/12 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, vagy még ilyen sem...33 éves voltam amikor megműttettem.
5/12 anonim válasza:
Nekem a kis mellű lányok tetszenek. Sőt nekem nem a méret számít, hanem az, hogy természetes mell legyen, akármekkora is!
7/12 anonim válasza:
Ha zavar,akkor műttesd meg,de szerintem inkább fogadd el magad olyannak amilyen vagy.
9/12 anonim válasza:
Enyém nagyobb, de RONDA :D
Nem kerek, hanem hegyes, ráadásul távol állnak egymástól, és a mellbimbóudvarom túl nagy a mellemhez képest.
Örülnék neki, ha olyan mellem lenne, mint neked! :)Nagyon-nagyon örülnél!
10/12 anonim válasza:
én se cserélném el egy nagy, de lógós, parizermellbimbós tőgyre az én picikéimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!