Mit tegyek hogy legyen végre önbizalmam?
Nézd!Előszöris ne másoknak, hanem magadnak akarj megfelelni...ha az megvan, fel a fejjel, női büszkeség! És az a másik kisebb lány tökéletes?! Nem hinném...mibe jobb ő nálad?!Szerintem vagy vonulj el vele és ezt beszéd meg vele 4szemközt, vagy vitáz vele...de semmi kép se tűrd el!
Mindig lesznek olyan emberek, akiknek meg akarunk felelni
És olyanok is, akik lenéznek minket, kritizálnak, többnek tartják magukat a másiknál, és híd el, nem vagy magad!:)
Sajnállak!
Fiú vagyok és ezt levonva cikibb az én helyzetebb...
A hajam nagyon sűrű ,és hiába fésülöm nem lessz jobb sőt inkább rosszabb.
Nekem is van ellenfelem aki szünet nélkül piszkál és szinte úgy érzem magam mint ha zöld lenne a hajam.
ettöl fogva CSAK zselével járok suliba..
Inkább kezd el őt is csúfolni pl. Kicsiket nem bátok!
meg ilyenek. Ha kifogytál a gúnyból akkor kérd a barátnők,barátok,ismerősök ill. szülők segítségét.
ne viccelj már! turiból is úgy fel lehet öltözni, hogy mindenki csak irigykedik a cuccaidra :) igaz kicsit idősebb vagyok nálad, de kizárólag onnan öltözöm. ne tudd meg, a kolléganőim árajánlatokat tesznek a felsőimre, annyira tetszik nekik :)
próbáld szeretni és elfogadni magad. nem kell senkinek megfelelni, kik ők, h kritizáljanak!? mindig gondolj arra, h nem az a rossz, akit bántanak, hanem az, aki bánt másokat ok nélkül.
ha úgy mész végig a suliban, h látszik rajtad az energia, a mindenki le van ejtve magasról-kisugárzás, hidd el, h abbahagyják a szövegelést.
ha szép alakod van, akkor egy zsákban is jól mutatsz :) bár én lennék pár kilóval kevesebb :D
nyáron ha tudsz, menj el melózni, egyrészt mert az pénz, és tudsz venni jobb ruhákat, másrészt pedig mert olyan emberek közt leszel, akik érettebb gondolkodásúak, és észreveszik majd, h ügyes vagy, szorgalmas. hidd el, kapni fogsz pár dicséretet, elismerést, ami ad egy löketet az önbizalmadnak.
pár év és túljutsz a viszontagságos tinikoron, utána pedig tiéd a világ! a sors azért gördíti elénk az akadályokat, hogy kipróbáljuk magunkat, és önbizalmat merítsünk a legyőzésükből.
végezetül pedig egy idézet, ami nekem mindig segít:
szárnyaljon a te lelked a mindennapok nyomorúságai felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!