Miért szól meg mindenki mindig az osztályban? Több lent 17/L
Figyelt kérdés
Idén jöttem a második félévben, 11. osztályba, és mindenki cikizik. Mert hosszú csípőig érő szőke a hajam, mert 175 cm vagyok, mert a barátom 19 éves (én 17 vagyok) és mindenbe belekötnek, hogy ropi a lábam, és 75B a melltartóm szóval mindenbe amibe csak tudnak belekötnek a lányok. Én nem mondok erre semmit nekik, próbálom elereszteni a fülem mellett, tudom már csak 3 hét a suliból, de akkor is. Ribanc vagyok, mert barna a bőröm, k.urva vagyok, mert a rövid szoknyát veszek fel, vagy magassarkút( amit csak színházba vettem fel) Hülye vagyok, mert van egy tetoválásom (csak kicsi, a csuklómon), egy fogékszerem, egy plusz füllyukam, hogy az átlagom 4.8. nem tudják hogy kb. az összes pasija bepróbálkozott, mert ha elmondom nekik, akkor az az ő kapcsolatuknak rossz lenne. Azért is cikiznek, hogy nem vagyok szűz, hogy 1,5 éve a barátomhoz vagyok hűséges, és amikor eljön értem a suliba, akkor mindig rá akarnak tapadni a lányok... Szóval miért teszik? Miért bántják a másikat?2013. máj. 24. 18:21
11/12 anonim válasza:
Tényleg csak irigyek , ne is foglalkozz velük. Veszélyesnek éreznek , mert jobban nézel ki mint ők.
12/12 anonim válasza:
Szia!Azóta megoldódott a problémád?;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!