Fiuk, nektek mennyire jonnek be az ilyen csajok?
Figyelt kérdés
Kb 165cm nagyon-nagyon vékony,törékeny test de formás fenék kis mell de kerek.Atlagos csipő,hosszú comb,kis kéz de maga az ujjak hosszúak,es csontosabbak,semmi bicepsz,mellig érő dús haj.Szemüveg.Barna szem.Lapos has.#bejonnektek
2013. máj. 22. 14:58
11/18 anonim válasza:
Miért nem egy fantomkép készítőt kérdezel meg?Szerinted ide hány fantomkép készítő jár?Mi kép nélkül nem tudunk elképzelni téged.Nem értem mi értelme van feltenni ilyen kérdéseket kép nélkül
13/18 anonim válasza:
Egy barátnőmre igaz ez, annyi kivétellel, hogy hosszabb a haja és nem kicsi a melle, hanem nagyon nagy, de szintén formás és kerek. Amúgy nagyon vékony, de semmit nem mozog így nem izmos testalkat. Szemüveget nem hord. A férfiak meg vannak őrülve érte, azért szokott le a bulizásról, mert abból állt ki minden estéje, hogy levakarja magáról a pasikat, egy nyugodt perce nem volt, csak sündörögtek hozzá. Párja nincs elég régóta, mert mindenki csak villogni akar vele, meg persze megd*gni, mert baromi jó nő.
14/18 anonim válasza:
Hát, az attól függ, hogy tényleg mennyire vékony az a vékony.
A többi viszont nem zavarna egyáltalán, szeretem a törékeny lányokat:)
17/18 anonim válasza:
lehet h bejönnél én adatokból nem igazán vagyok jó fejbe képalkotásra xd tegyél fel egyet az arcodat kitakarva!
18/18 anonim válasza:
mármint *egy képet:D
lemaradtxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!