Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk, nektek mennyire jonnek...

Fiuk, nektek mennyire jonnek be az ilyen csajok?

Figyelt kérdés
Kb 165cm nagyon-nagyon vékony,törékeny test de formás fenék kis mell de kerek.Atlagos csipő,hosszú comb,kis kéz de maga az ujjak hosszúak,es csontosabbak,semmi bicepsz,mellig érő dús haj.Szemüveg.Barna szem.Lapos has.

#bejonnektek
2013. máj. 22. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért nem egy fantomkép készítőt kérdezel meg?Szerinted ide hány fantomkép készítő jár?Mi kép nélkül nem tudunk elképzelni téged.Nem értem mi értelme van feltenni ilyen kérdéseket kép nélkül
2013. máj. 22. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
nekem semennyire
2013. máj. 22. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmre igaz ez, annyi kivétellel, hogy hosszabb a haja és nem kicsi a melle, hanem nagyon nagy, de szintén formás és kerek. Amúgy nagyon vékony, de semmit nem mozog így nem izmos testalkat. Szemüveget nem hord. A férfiak meg vannak őrülve érte, azért szokott le a bulizásról, mert abból állt ki minden estéje, hogy levakarja magáról a pasikat, egy nyugodt perce nem volt, csak sündörögtek hozzá. Párja nincs elég régóta, mert mindenki csak villogni akar vele, meg persze megd*gni, mert baromi jó nő.
2013. máj. 22. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát, az attól függ, hogy tényleg mennyire vékony az a vékony.

A többi viszont nem zavarna egyáltalán, szeretem a törékeny lányokat:)

2013. máj. 22. 17:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem küldesz képet?
2013. máj. 22. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Többnyire bejönnek :)
2013. máj. 22. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
lehet h bejönnél én adatokból nem igazán vagyok jó fejbe képalkotásra xd tegyél fel egyet az arcodat kitakarva!
2013. máj. 22. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:

mármint *egy képet:D

lemaradtxd

2013. máj. 22. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!