Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk, nektek mennyire jonnek...

Fiuk, nektek mennyire jonnek be az ilyen csajok?

Figyelt kérdés
Kb 165cm nagyon-nagyon vékony,törékeny test de formás fenék kis mell de kerek.Atlagos csipő,hosszú comb,kis kéz de maga az ujjak hosszúak,es csontosabbak,semmi bicepsz,mellig érő dús haj.Szemüveg.Barna szem.Lapos has.

#bejonnektek
2013. máj. 22. 14:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok,szintén elég vékony,de szerintem ez a fiúknak nemigazán jön be,legalábbis én igy érzem
2013. máj. 22. 15:01
 2/18 A kérdező kommentje:
hat nem vagy vele egyedul:c
2013. máj. 22. 15:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy amit te ideírtál az még mindig millióféle lányt takarhat, lehet szép, átlagos vagy csúnya is ezek alapján. Az arc az egyik legfontosabb. A leírt dolgokkal persze így magában semmi gond, teljesen jó.
2013. máj. 22. 15:05
 4/18 anonim ***** válasza:

Ezt a leírást...:))

Össze tennék a kezét az akinek egy ilyen lány pottyanhatna.

Habár ez a kis kéz meg az ujjak részletezése nem értem minek kellett!?

2013. máj. 22. 15:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Habár tényleg sokféle lány lehet ettől a leírástól függetlenül is, ha fontos küldj egy képet privátba.
2013. máj. 22. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
ettől még nem látjuk az arcát, a kisugárzását, nem tudjuk a belsőtulajdonságait, így semmit sem ér.
2013. máj. 22. 15:11
 7/18 anonim ***** válasza:

Mindent korul lehet irni tobbfelekeppen...

Te itt most csak pozitiv jelzoket hasznaltal xD

Lehet egy kis tunder vagy.

De az is lehet hogy egy Gollum szeru nyomi kislany xD

Linkelj kepet, de ne pozolj:

- teljes alakos: farmer, atleta - szembol, oldalrol

- meg akar egy arcos kepet is

Nah utana megmondjuk hogy tunde vagy-e vagy egy barlanglako hobbit :)

ui.: amugy annyira utalom ezeket a leirasokat, ir egy kisregenyt szep jelzokkel es minden valaszolo el van ajulva. egy foto tobbeg er ezer szonal! az mutatja a szepet es a kevesbe elonyos dolgokat is...

2013. máj. 22. 15:13
 8/18 A kérdező kommentje:
nem rakok fel kepet mert nem szeretnem hogy par debil vissza eljen vele. Amugy a kis mell,semmi bicepsz es amit a kezemrol irtam inkabb negativ.Ahogy a szemüveg is.Kb. 41-43kg,az nagyon vekony!
2013. máj. 22. 15:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Akkor talány marad.
2013. máj. 22. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Ok. Akkor igy ne varj tolunk ertelmes valaszt mert latatlanban nem lehet megmondani valakirol hogy szep-e vagy sem.

Azt latni kell nemde?

Amugy arc nelkulit nyugodtan kirakhattal volna - mondjuk pont az arc ami a legtobbet szamit :)

Vagy tedd fel www.photobucket.com-ra

Aztan fennhagyod 2 orat utana ha torlod a link nem fog mar mukodni...

Nah meg mit lehet visszaelni egy keppel? Facebooktol nem felsz? Nah ugye...

Amugy meg mar tenyleg kivancsi vagyok hogy nezhetsz ki - pedig nem is vagyok fiu. Meg leszboszi se xD

2013. máj. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!