Csajok! Nektek az egyenesre vasalt vagy a hullamos haju fiuk jonnek be?
Milyen az a hullámos haj fiúknál, mire gondolsz? Arra, hogy hosszú hajú fiúknál az egyenes vagy a hullámos haj jön-e be?
Nem értem a kérdést..de ha meg arra gondolsz, hogy a vasalt hajú fiúk vagy a göndör hajú fiúk, az már nem ugyanaz. Szóval írd le érthetőbben a kérdésed!
legyen természetesen egyenes, egy fiú ne vasalja már a haját, az olyan langyi...
meg az enyhén hullámos is tetszik, a göndör az ami nem jön be
21/L
mi az hogy egyenesre vasalt ???,bakker nem igaz 10 év múlva már nem is lehet majd találni egy normális férfi külsejű férfit.majd nekik is piacra dobják a különböző hajpakolásokat meg szilikonos hajvégápolókat,többet lesznek a fürdőszobában....ejjj...szomorú ,hányok az ilyentől.
AKi vasalja az meg biztos hosszúhaju nekem meg az alapból nem az esetem.
Nekem a természetes és szép hosszú hajú pasik jönnek be elsősorban. Lehet az hullámos, göndör, egyenes, tök mindegy.
24/l
2. vagyok..
ht nemtom ..izléstől függ
amerre én lakom.egy darabig ojanok voltak a srácok hogy:cuki pofi de a haja ijen sehogyse él..hol göndör másikoldalt kiáll..stb mit akinek rásza*tak a feére már bocsi..aztán felfedezték a hajvasalot..igy meg tök jol áll nekik..enyyíí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!