Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Nektek az egyenesre...

Csajok! Nektek az egyenesre vasalt vagy a hullamos haju fiuk jonnek be?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
39%

Milyen az a hullámos haj fiúknál, mire gondolsz? Arra, hogy hosszú hajú fiúknál az egyenes vagy a hullámos haj jön-e be?

Nem értem a kérdést..de ha meg arra gondolsz, hogy a vasalt hajú fiúk vagy a göndör hajú fiúk, az már nem ugyanaz. Szóval írd le érthetőbben a kérdésed!

2009. jún. 26. 10:42
 2/29 anonim ***** válasza:
66%
Egyenes Vasalt =)
2009. jún. 26. 11:10
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Lányoknál sem tudom miért jó ez a rohadt nagy hajvasalás, de fiúknál kifejezetten gusztustalannak tartom. De persze a divatot követni kell. A szép, egészséges haj már rég nem "divat", csak az agyontöredezett, egészségtelen haj a "szép."
2009. jún. 26. 11:17
 4/29 anonim ***** válasza:
86%

legyen természetesen egyenes, egy fiú ne vasalja már a haját, az olyan langyi...

meg az enyhén hullámos is tetszik, a göndör az ami nem jön be

21/L

2009. jún. 26. 11:19
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
Undorítóak azok a fiuk, akik vasalják a hajukat, nem tudom mikor jönnek már rá végre?! Az esetleg a kislányoknak tetszik...
2009. jún. 26. 11:27
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

mi az hogy egyenesre vasalt ???,bakker nem igaz 10 év múlva már nem is lehet majd találni egy normális férfi külsejű férfit.majd nekik is piacra dobják a különböző hajpakolásokat meg szilikonos hajvégápolókat,többet lesznek a fürdőszobában....ejjj...szomorú ,hányok az ilyentől.

AKi vasalja az meg biztos hosszúhaju nekem meg az alapból nem az esetem.

2009. jún. 26. 12:08
 7/29 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nagyon bejön az egyenesre vasalt:)
2009. jún. 26. 13:34
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a természetes és szép hosszú hajú pasik jönnek be elsősorban. Lehet az hullámos, göndör, egyenes, tök mindegy.

24/l

2009. jún. 26. 13:57
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy tetszik neki, felőlem bátran vasalhatja... de azért ne essen túlzásokba. Igazából nekem mindhárom "bejön". Ez az arctól is függ. Valakinek jól áll, valakinek nem...
2009. jún. 26. 16:05
 10/29 anonim ***** válasza:
0%

2. vagyok..

ht nemtom ..izléstől függ

amerre én lakom.egy darabig ojanok voltak a srácok hogy:cuki pofi de a haja ijen sehogyse él..hol göndör másikoldalt kiáll..stb mit akinek rásza*tak a feére már bocsi..aztán felfedezték a hajvasalot..igy meg tök jol áll nekik..enyyíí

2009. jún. 26. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!