Csajok! Nektek az egyenesre vasalt vagy a hullamos haju fiuk jonnek be?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:28
21/29 anonim válasza:
Szerintem ha az ember törődik magával, és felfedezi, hogy a göndör vagy az egyenes áll neki jobban, az pazsol jobban a stílusához, karakteréhez és az arcához, akkor nem gáz, ha egy srác vasalja a haját. Szerintem
22/29 anonim válasza:
felőlem vasalhatja,nem az számít ;) de nekem inkább a természetesen álló haj a gyengém ;DD az a "úgy áll, ahogy elaludta" típus :DD
23/29 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen stílusú pasik [link]
sztem nagyon helyesen az ilyen hajúak a göndör hajról pedig az a véleménye, hogy undorító egy pasinak sztem nem áll jól.. legyen akkor nagyon rövid a haja, hogy ne látszódjon annyira h göndör, vagy istenien szép hosszú egyenesre vasalt haja :) vááá nyammii, egyszerűen isteniek amikor vasalják a hajukat. sztem nagyon cukik az ilyenek. hozzáteszem, az én barátom is vasalja a haját, bár neki alapból sima haja van nem göndör.
tehát sztem srácok nem b*zis ha vasalod, csak gondolsz magadra és ápolod a hajad. sztem ne foglalkozzatok azzal h b*zis, mert nem az. legalább van egyéniséged:)
25/29 anonim válasza:
bocsi előző vok szal nekem az egyenesre vasalt (emós)
26/29 anonim válasza:
Nah, látom sok mindenkinek az AFC Tomihoz hasonló haj jön be. :D
28/29 anonim válasza:
ezt nem értem én is vasalom a hajam de nem vagyok b*zi, csak azért mert különben felugrik és az alja kiálni szokott de nem vagyok emo-s hanem ilyen deszkás hajam van 14/F
29/29 anonim válasza:
Legyen a haja természetes, szerintem egy fiú ne vasalja a haját.Amúgy nekem kifejezetten tetszik, ha göndör egy fiú haja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!