Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Nektek az egyenesre...

Csajok! Nektek az egyenesre vasalt vagy a hullamos haju fiuk jonnek be?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 10:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%
Jaj miért kell leírni a vasalósokat? Azért van kitalálva és nem kizárólagos női eszköz. Az én barátomnak hosszú haja van, (rocker), de neki nagyon göndör és utálja úgy, össze sem tudja fogni normálisan. Ezért szokta vasalni, mert máshogy nem szereti,csak ha egyenes. (de nem öltözik úgy, mint egy kislány). Ettől még nem lesz szánalmas, mert egyébként férfias a külseje. (egyébként nekem jobban tetszik göndören,de ő utálja). Máshogy nem tudja megoldani, rövidet meg nem akar. Nem értem, miért baj ez. (és most nem a anti fitnesses nyomikról beszélek,akik a pofájukba vasalják a hajukat, aztán pár év múlva úgy elromlik a szemük,hogy öröm lesz nézni) Na ők szánalmasak. De ne b*zizzatok már le minden hajvasalós fiút! Nem mindenki a divat miatt csinálja.
2009. jún. 26. 17:28
 12/29 anonim ***** válasza:
A természetes jön be.
2009. jún. 26. 17:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy milyen a haja egy fiúnak, ha jól áll neki és illik az arcához. Persze legyen gondozott, ápolt és igényes, de nekem se tetszik, ha egy férfi a haját vasalja. Mossa meg, hogy ne legyen zsíros, szárítsa meg és fésülködjön, de a vasalás számomra szükségtelen. A természetes jön be, de ízlések és pofonok...:)
2009. jún. 26. 19:29
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha egy pasi vasalja a haját az b*zis!!! Akárki akármit mond,nem férfias!! Lassan már tényleg többet lesznek a fürdőben mint mi nők!! Meg egyébként is..egy fiúnak ne legyen már hosszú haja :S Rövid legyen!! Azért fiúk..

Teljesen felcserélődnek a nemek lassan...undorító!!

2009. jún. 27. 09:32
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ....

Például ott van Nick Jonas göndör hajjal!és ő helyes!:)

De Joe Jonas-nak egyenes a haja és ő is cuki!

De például ha már a Jonas tesóknál tartunk akkor Kevin göndören és egyenesen is k**** ronda...

Szóval arcfüggő is!!

2009. jún. 27. 12:16
 16/29 anonim ***** válasza:

deh Kevin vasalthajjal már mindjár másabb...

Vasaltan :

[link]

Természetesen :

[link]

nah ugye...?

2009. jún. 27. 23:14
 17/29 anonim ***** válasza:

Mi a francért kellett 23%-ra leszavazni????????

Én csak leírtam a véleményem...Nem értem:SS

Nekem bejönnek az egyenesre vasalt hajúak!!!!!!!!És akkor mi van????????Én véleményem, nem azé akik leszavaztak!!!!!!!

2009. jún. 28. 13:10
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Az egyenesre vasalt,és a frufru félig a szembe lóg!Döglök az ilyen pasikért:)
2009. jún. 30. 21:14
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
uccsó válaszoló-..akkor egy az izlésünnk :P
2009. júl. 1. 00:02
 20/29 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy miylen a pasi haja, csak legyen egészséges, ápolja, de NE vasalgassa, ne formázgassa forró nőies eszközökkel.

Holnaptól a körmét lakkozza majd arra hivatkozva, hogy repedezett? Na ne. Nem kösz. Mradjanak meg a vasalthajú langyi fiúk az emólányonak meg a tizenéveseknek.

2009. aug. 4. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!