Göndör (nem hullámos) hajúak, akik vasalják. Sikerül tartósra és tényleg egyenesre kivasalni a hajatokat?
szia !
nekem is göndör hajam van sajna :( hajmosás után(természetesen száraz hajam) vasalom és hajmosásig tart
egyszerű sampont használok : WU2
balzsamot nem használok
hajpakolást se szoktam
hővédő szart se használok
a hajvasalóm is nagyon egyszerű: selecline
nagyon aprólékosan vasald ki szinte tincsenként (igaz hogy igy nem fél óra ) és birni fogja :D
Én garnier táplál és kisimít sampont, balzsamot, habot használok, erre még egy hajkisimító krém, egy kis egyenesítő spray. Kiszárítom, kivasalom, de még ez sem tart semeddig, kb. 6 óráig egyenes, utána hullámos.
Szóval néha inkább hagyom a francba, és összefogom. Bár születtem volna szögegyenes hajúnak...
jajj azt elfelejtettem igaz hogy nem ojan márkás a hajvasalóm de attól még jó am én az auchanba vettem 2000ft-ért 2 éve és most sincs semmi baja :D am most láttam egy picivel modernebb változatát is vékonyabb meg kisebb az is 2000ft
az egyik bnőm babyliss-t kapott és nem ért szart se
Köszi a válaszokat!
Gondoltam, hogy kipróbálom majd a Gliss Kur hajegyenesítő termékeit, amit nem tudom, lehet-e már kapni. Nem szeretném tönkre tenni a hajamat a vasalással, csak néha szeretném kivasalni. Vasalnám többször is, de ha látom, hogy nem tartós és a hajamat roncsolja, nincs értelme.
nekem is ilyen bajaim voltak sokáig.
aztán anyuéktól kaptam egy vasalós hajszárítót:
ez Babyliss, a hajvasalóm meg Belissima.
ezzel szoktam megszárítani ha egyenesre akarom. nekem nagyon sok hajam van és próbálom a lehető leggyorsabban szárítani, és így mindig szét áll egy kicsit. utána gyorsan végig szaladok rajta vasalóval és kész:) nekem kb 2 napig szokott egyenes maradni aztán kezd hullámosodni.
hajsampont, balzsamot, meg hajpakolást is Elseve-et használok.
10:13-as vagyok.
é hajegyenesítőt semmilyet nem használok régen már próbáltam sokat, de csak "nyálas" lett tőle a hajam. egyáltalán nem lesz jobb.
:D akkor ezek szerint még mindig az én "trükköm" a legjobb :D :P
1 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!