például a Hannah monatana 3.évadjában olyan jól öltözik. de nekem még nincs alakom 13 vagyok meg mellem se de sztem jók a ruhái nagyon.
2009. okt. 3. 20:48
1/8 anonim válasza:
akkor vegyél olyan ruhákat..és ez yo hülye kérdés volt..:@
2009. okt. 3. 21:07
2/8 anonim válasza:
nekem is tetszenek, én 14 vagyok :D
attól, hogy még nem olyan nagy a melled, simán vehetsz olyan ruhákat mint ő. (SŐT. Mileynek semmi melle, mégis jól állnak neki)
hát plázákban biztos találsz olyan ruhákat, mint az övé, hiszen divatosak.
a hajat is le tudod utánozni, sminket...
csak le kell "másolnod" a stílusát, de valamilyen szinten állj meg, és maradj önmagad is.
2009. okt. 3. 21:10
3/8 anonim válasza:
jajj haver! mit akarsz te 13 évesen? én is 13 vagyok és úgyszintén nincs mellem. egyébként ne akard őt utánozni! nem azért mert hogy ciki lenne (bár lehet hogy kicsit ciki lenne) hanem azért mert neked van SAJÁT erősséged SAJÁT ízlésed és SAJÁT formád! ő olyannak született te ilyennek! amúgy fő az eredetiség! ha Mileyt utánozod akkor lehet hogy dilisnek néznek majd. és fel a fejjel! lehet hogy most rút kiskacsának érzed magad de ha már nőiesedni kezdesz akkor 16-18 évesen szép bombázó leszel! ;) de azért sok sikert!
2009. okt. 3. 21:11
4/8 anonim válasza:
keress róla képeket a neten, nézd meg milyen ruhák vannak rajta, és keress azokhoz hasonlókat a boltokban, amik tetszenek. sose egy egész szettet utánozz le (nadrág-felső-cipő-kiegészítők), hanem egyes részleteket és olvaszd bele őket a saját stílusodba. 17/L
2009. okt. 3. 21:14
5/8 anonim válasza:
[első wook]
Én tizenkettőő wok..És sztem A HannaH Montanaban elég hülyén nézett ki Miley mert vállig felhúzta a szoknyáját..xdd
Ne utánozd le alakítsd ki a saját stílusodat..:/
2009. okt. 3. 21:19
6/8 anonim válasza:
írj egy privit vagy akár msnre is felvehetsz, mutatsz képeket, hogy melyik ruha tetszett és segítek, hogy hol vehetsz hasonlót vagy ilyesmi:)
13 éves ne mondjátok már, hogy ne utánozza.. :) én anno "a vad angyalt" utánoztam, piros baseball sapka, kockás ingek , fehér trikó... :)
2009. okt. 3. 22:48
7/8 anonim válasza:
utcsó válaszoló nagyon aranyos :)
2010. jún. 29. 21:28
8/8 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, 13 évesen még nem tudod megtalálni a saját stílusod. Olyat veszel fel, amit a tv-ben látsz, vagyis ahhoz hasonlókat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!