Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen stílusú legyek?

Milyen stílusú legyek?

Figyelt kérdés
Csaj vagyok 14 és most ink.ilyen hiphoposan öltözködök ez az életérzésem zenét is magyar hiphopot hallgatok de most valahogy úgy érzem lehet változtatni kéne amikor látok ilyen csajos lányokat akik csak "simán" öltözködnek divat szerint meg magassarkú az annyira tetszik és nem tudom melyiket válasszam ... félek ha esetleg váltok akkor a barátaim lenéznem meg azt mondták így egyedibb vagyok mint a többi lány... tanácsokat kérek
2009. okt. 7. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

másokkal ne törődj.

úgy öltözködj, ahogy neked tetszik. ha úgy tetszik öltözködj a divat szerint.

2009. okt. 7. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Van a kettő között középút, ha mindenképpen változni szeretnél.
2009. okt. 7. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Magadtól változz, és ne hallgass senkire, főleg egy netes oldalon ne!!!!
2009. okt. 7. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most olyan k*rva akarsz lenni, mint a többi szerencsétlen, akit észre se venni, mert futószalagon osztódnak vagy leszel egy normális Hiphop-os csajszi, akiket én meglehetősen imádok mert RITKÁK!!!
2009. okt. 7. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
csatlakoznék én is az előző válaszolóhoz, és még hozzátenném, hogy csak a lazaság kedvéért ojkor ojkor egy füvescigit is ellőhetnél, az még lazábbá tenne :D
2009. okt. 8. 08:49
 6/7 anonim válasza:

Mindenképpen saját magadat add .

Olyan legyél amilyen lenni szeretnél.

A füvescigit hanyagolnám.

(soha ne majmold a sztárokat.)

2009. okt. 8. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!:D

én is 14 éves hiphopos csaj vagyok:D

szerintem variáld!

vegyél fel tróger cuccot valami csajossal:D

én néha felveszek egy kivágott felsőt (nem az ilyen atom k*rvásra gondolok hanem egyszínű v nyakú )hozzá a megszokott farmer és a tróger cipőim:D

az underground partykra is kb így megyek ja és sohasem hiányozhat a kicsikém:a "hobós" sapim:D vagy raggae nem tudom ki hogy hívja de már ebből is divat lett :@ még jó hogy 2éve hordok ilyet.

amúgy magyar hiphop:D

ja és van egy fekete magassarkúm is:D kicsit vicces ezekkel a cuccokal de én mindent felveszek ami hozzám illik:D néha elegáns(máramennyire az tudok lenni) és néha tróger:D

[rajtam mindig ezen röhögnek: magassarkú,tágítóXD szerintük nevetséges ,én szeretem.)

2009. nov. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!