Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ilyen...

Mit csináljak hogy ilyen deszkás stílusú csaj legyek?

Figyelt kérdés
Deszkás csaj akarok lenni igy stilusba mit csináljak?
2009. aug. 2. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

DC / Vans deszkás cipő

bő gatyák

Easpak táska

nézz szét a Mammut 2-ben található Speed-ben.

2009. aug. 2. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Vegyél deszkát és azleszel...viccen kívül vegyél pár deszkás cuccot;tornacipő vagy deszkásciő,feszes toppok,bő hosszúgatyák,térdig érő nadrágok,meg sapkákat.

Kívülről ilyenek a deszkás csajok.

2009. aug. 2. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
ez nem oylan h akkor deszkás leszek..nahmindegy.
2009. aug. 4. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Így van, igaza van az utolsónak, nem kell egy stílust magadra erőszakolni azért hogy menőbb, népszerűbb legyél. Ennek belülről kell jönnie, az nagyon nem jó ha valaki divatból veszi fel és a saját egyéniségét teljesen elnyomja. Próbáld megtalálni önmagadat inkább! Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ez kikívánkozott.:)
2009. aug. 4. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Fiú vagyok, úgyhogy szerintem érdekel a véleményem..

A fiúk jobban szeretik a sima csinos lányokat, nőket.

Ha valaki rappernek, rockernek vagy deszkásnak öltözik az visszataszító kicsit és fiús kinézetet kölcsönöz a csajnak.

Persze, ha így szeretnél bevágódni a deszkások közé akkor megértem.. Arénában van zone, ha az közelebb van hozzátok.

2009. aug. 5. 18:05
 6/13 anonim válasza:
19%

Most ha te azt mondod,h deszkás csaj akarsz lenni,akk szted az is leszel? =D Ez olyan szánalmas...utálom az ilyen divat g**iket!!! Engem deszkás csajna tartanak,és nem azért,mert leutánoztam pár menő-manót =) Am a bőgatya sztem lehánynivaló,a csőnaci a divat! A vans cipő a faxa... És bő pólókat se hordok,mert sztem k***a fiús =D

Ennyit erről az egészről =D

2009. dec. 5. 20:27
 7/13 A kérdező kommentje:

utolsó író... én is csőnacit hordok. most DC cipőt fogok kapni vagy Vans-et karácsonyra. bőpoló.... rajtam minden póló bő mert nincs nagy mellem.... xD

De a osztályban mindenki ilyen lányosan divatmajom. Én nem..

A Bőgatya az meg még1szer elbújhat a sarokba nekem olyan nem kell. van csőnacim 3 is és csak azt szeretem.

2009. dec. 6. 11:40
 8/13 anonim válasza:
91%
az én stílusom is a deszka... én pl csőnaciba,deszkáscipőbe,deszkás (kockás) pulcsiba és kukássapiba mászkálok...:P szerintem a legjobb a fekete fehér kockás de ez már személyhez illő... szóval szerintem ez kell a deszkás stylehoz :D
2010. jan. 10. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Írd be youtube,hogy raper vs punk skate ,asszem valami ilyesmi és nézzd meg.azok is deszkások
2010. ápr. 9. 16:02
 10/13 anonim válasza:
48%
Én is deszkás lány vagyok szerintem egy csőnaci deszkás, vagy tornacipő nyáron ujjatlan jó, és kényelmes.Alakíthatod a saját stílusod szerint.Jól áll hozzá egy deszkás kesztyű is.
2010. júl. 5. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!