Mit csináljak hogy ilyen deszkás stílusú csaj legyek?
DC / Vans deszkás cipő
bő gatyák
Easpak táska
nézz szét a Mammut 2-ben található Speed-ben.
Vegyél deszkát és azleszel...viccen kívül vegyél pár deszkás cuccot;tornacipő vagy deszkásciő,feszes toppok,bő hosszúgatyák,térdig érő nadrágok,meg sapkákat.
Kívülről ilyenek a deszkás csajok.
Fiú vagyok, úgyhogy szerintem érdekel a véleményem..
A fiúk jobban szeretik a sima csinos lányokat, nőket.
Ha valaki rappernek, rockernek vagy deszkásnak öltözik az visszataszító kicsit és fiús kinézetet kölcsönöz a csajnak.
Persze, ha így szeretnél bevágódni a deszkások közé akkor megértem.. Arénában van zone, ha az közelebb van hozzátok.
Most ha te azt mondod,h deszkás csaj akarsz lenni,akk szted az is leszel? =D Ez olyan szánalmas...utálom az ilyen divat g**iket!!! Engem deszkás csajna tartanak,és nem azért,mert leutánoztam pár menő-manót =) Am a bőgatya sztem lehánynivaló,a csőnaci a divat! A vans cipő a faxa... És bő pólókat se hordok,mert sztem k***a fiús =D
Ennyit erről az egészről =D
utolsó író... én is csőnacit hordok. most DC cipőt fogok kapni vagy Vans-et karácsonyra. bőpoló.... rajtam minden póló bő mert nincs nagy mellem.... xD
De a osztályban mindenki ilyen lányosan divatmajom. Én nem..
A Bőgatya az meg még1szer elbújhat a sarokba nekem olyan nem kell. van csőnacim 3 is és csak azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!