Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek ilyen playboy-ci...

Hogyan legyek ilyen playboy-cicás stílusú nő?

Figyelt kérdés

Tudjátok amolyan nőcis csaj,aki külsejében és viselkedésében is irigylésre méltó? Elég unalmasan öltözködöm meg mindig ugyanugy nézek ki!Alapból szép az arcom meg jó az alakom,csak nem tudom hogy kezdjek neki. Szeretnék csábos nő lenni! Segítenétek?

Ja,és nem vagyok buta,tehát belsőleg nem akarok a butus nőkre hasonlitani hanem csak külsőre és kisugárzásra!

Köszi :)

2010. dec. 13. 13:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%
A nőiesség nem a PLAYBOY cicás nőknél kezdődik!
2010. dec. 13. 14:00
 2/27 Benga ***** válasza:
78%

Itt a gond szerintem, hogy ezt a kérdést feltetted. Pont ezért nem leszel soha olyan, mert az nem te vagy.

Ez az én véleményem. De azért drukkolok, hogy összejöjjön ha annyira szeretnéd. Kb olyan 13-17 éves lehetsz ha jól tippelek.

2010. dec. 13. 14:01
 3/27 anonim ***** válasza:
Hát szerintem próbálj rózsaszín rucikat venni, de mondjuk nem fontos tűsarkúban járni, csak divatosan öltözködj.:) ennyit tudok sajna csak írni.
2010. dec. 13. 14:02
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Tehát el akarod hitetni, hogy egy buta nő vagy, ahelyett,hogy normálisan öltözködnél? Gratulálok. Tudd meg, nem csak a PlayMOLY cicák lehetnek nőiesek. Nemkell k*rvának kinéznek ahhoz, hogy nő lény. Azok a nők, nem nők. Valami elferdült képet mutatnak kifelé.
2010. dec. 13. 14:02
 5/27 Benga ***** válasza:
79%

Utolsó igazad van! :D

Nekem férfiként a véleményem róluk, hogy jól összerakta az orvosuk, és egy estére jó lenne, de ennél semmirre se tartom többnek őket.

2010. dec. 13. 14:05
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Hmmm. Én csak azt nem értem, hogy most mindenki nyavajog, hogy így ne legyen olyan meg úgy, de szinte minden pasi az ilyen "Playboy stílusú" csajokat nézi meg. Meg az ilyen csajokkal akarnak összejönni. A legtöbb pasinak már nem kell a normális lány. Nekik is az a lényeg, hogy villogjanak. Talál jobbat és ott hagy, mint a huzat. Ezért szeretne sok lány olyan lenni, mint pl Kelemen Anna. A pasik ezeket nézik...ezekre verik a nyálukat. Persze tisztelet a kivételeknek, de nagy része tényleg ilyen.
2010. dec. 13. 14:11
 7/27 Benga ***** válasza:
68%
Kelemen Annát a hátam közepére se kívánnám, na jó egyszer meg...nám de amúgy összejönni ilyenekkel nem jönnék.
2010. dec. 13. 14:13
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Benga: Látod, Te is azért meg...nád, vagyis valamilyen szinten vonzónak találod. :)
2010. dec. 13. 14:14
 9/27 Benga ***** válasza:
53%
Jah de csak egy estére, de nem olyannal villognék az oldalamon, annál vannak sokkal szebb nők, akiket több estére is elvinnék, vagy össze is jönnék vele, és akivel villognék is.
2010. dec. 13. 14:16
 10/27 Benga ***** válasza:
100%
+ az ilyen Kelemen Anna félékhez a férfiak nem olyan szándékkal mennek oda mint egy normális nőhöz eleve máshogy beszél vele, mert csak arra hajtanak.
2010. dec. 13. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!