Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek ilyen playboy-ci...

Hogyan legyek ilyen playboy-cicás stílusú nő?

Figyelt kérdés

Tudjátok amolyan nőcis csaj,aki külsejében és viselkedésében is irigylésre méltó? Elég unalmasan öltözködöm meg mindig ugyanugy nézek ki!Alapból szép az arcom meg jó az alakom,csak nem tudom hogy kezdjek neki. Szeretnék csábos nő lenni! Segítenétek?

Ja,és nem vagyok buta,tehát belsőleg nem akarok a butus nőkre hasonlitani hanem csak külsőre és kisugárzásra!

Köszi :)

2010. dec. 13. 13:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

köszönöm annak aki normális választ adott,meg az utolsónak is az ötletért. :) Direkt mondtam h nem akarok rib...c lenni,csak külsőleg szeretnék nőcisebb stílust.ennyi.ezért még ugyanolyan maradok belül,értékes ember. de mikor próbáljam ki a különféle stilusokat ha nem fiatalon?

pár évig emós beütésem volt,most hogy egyetemre megyek,kipróbálom ezt.

Nyilván ha majd munkába állok,akkor konszolidált néni leszek :DD

18/L

2010. dec. 14. 00:12
 22/27 Benga ***** válasza:
100%
Én nem azt mondtam, hogy ri..c leszel azzal ha úgy nézel ki, csak akkor a férfiak nagy része úgy fog rád tekinteni, és eleve meg se akar ismerni, pedig lehet, hogy normális vagy, csak ha nem ismer meg akkor ez nem derül ki. Csak nem mindenki értette, hogy mit akarok mondani.
2010. dec. 14. 09:44
 23/27 anonim ***** válasza:
A téma engem is érdekel. A 15:40-es válaszát tartom valamire valónak (mármint evvel nem leszólom a többiekét,hanem az övét emelem ki,mert jó tippek vannak benne). S Benga első válasza is nagy igazság,legalábbis eddigi életemben,rám nézve. Aki nem zsigerből olyan,annak nehéz vagy lehetetlen olyanná mássá válnia mint aki. Nálam dettó.
2010. dec. 15. 19:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak tudd, hogy mi áll jól neked...
2010. dec. 15. 19:12
 25/27 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem, hogy a nőies életérzés meglegyen olyan dolgokat kell viselned mint egy igazi playboy nyuszi. Ha ez megvan akkor csak belenézel a tükörbe és látod majd, hogy mire gondolok.

Ilyenekre például.:

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 16. 11:46
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Na figyu! A pasiknak bejönnek a plázacica csajok, de szerintem csak egy alkalomra, hosszú távon nem. Én sportosan öltözöm. Néha van kis szoknya, magas sarkú. Amúgy farmer, kényelmes cuccok.

Pasim imádja a ribis külsőt, megbámulja az ilyen csajokat, de nem tudna ilyennel élni. Néha meglepem. Cicanadrág, tűsarkú, ribis cuccok, fehérneműk, és így még jobban fel tudjuk dobni a szexuális életünket. Persze mivel még a szüleimmel lakom, ilyenkor úgy kell kisurranni a házból, különben szépeket gondolnának rólam. A hétköznapokban azonban ő se várja el, hogy így öltözzek, pláne nem minden nap.

Ne akarj playboy nyuszis lenni, ahhoz agyilag is hozzá kell igazítanod magad. Ez nem úgy megy, hogy mától hipp hopp ribi leszek.

2010. dec. 16. 14:38
 27/27 Benga ***** válasza:
utolsó igazad van, én is ezt próbáltam magyarázni de nem értették, hogy mit akarok mondani.
2010. dec. 20. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!