Hogyan legyek ilyen playboy-cicás stílusú nő?
Tudjátok amolyan nőcis csaj,aki külsejében és viselkedésében is irigylésre méltó? Elég unalmasan öltözködöm meg mindig ugyanugy nézek ki!Alapból szép az arcom meg jó az alakom,csak nem tudom hogy kezdjek neki. Szeretnék csábos nő lenni! Segítenétek?
Ja,és nem vagyok buta,tehát belsőleg nem akarok a butus nőkre hasonlitani hanem csak külsőre és kisugárzásra!
Köszi :)
köszönöm annak aki normális választ adott,meg az utolsónak is az ötletért. :) Direkt mondtam h nem akarok rib...c lenni,csak külsőleg szeretnék nőcisebb stílust.ennyi.ezért még ugyanolyan maradok belül,értékes ember. de mikor próbáljam ki a különféle stilusokat ha nem fiatalon?
pár évig emós beütésem volt,most hogy egyetemre megyek,kipróbálom ezt.
Nyilván ha majd munkába állok,akkor konszolidált néni leszek :DD
18/L
Na figyu! A pasiknak bejönnek a plázacica csajok, de szerintem csak egy alkalomra, hosszú távon nem. Én sportosan öltözöm. Néha van kis szoknya, magas sarkú. Amúgy farmer, kényelmes cuccok.
Pasim imádja a ribis külsőt, megbámulja az ilyen csajokat, de nem tudna ilyennel élni. Néha meglepem. Cicanadrág, tűsarkú, ribis cuccok, fehérneműk, és így még jobban fel tudjuk dobni a szexuális életünket. Persze mivel még a szüleimmel lakom, ilyenkor úgy kell kisurranni a házból, különben szépeket gondolnának rólam. A hétköznapokban azonban ő se várja el, hogy így öltözzek, pláne nem minden nap.
Ne akarj playboy nyuszis lenni, ahhoz agyilag is hozzá kell igazítanod magad. Ez nem úgy megy, hogy mától hipp hopp ribi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!