Hogyan legyek ilyen playboy-cicás stílusú nő?
Tudjátok amolyan nőcis csaj,aki külsejében és viselkedésében is irigylésre méltó? Elég unalmasan öltözködöm meg mindig ugyanugy nézek ki!Alapból szép az arcom meg jó az alakom,csak nem tudom hogy kezdjek neki. Szeretnék csábos nő lenni! Segítenétek?
Ja,és nem vagyok buta,tehát belsőleg nem akarok a butus nőkre hasonlitani hanem csak külsőre és kisugárzásra!
Köszi :)
De nem csak az ilyeket vinném el egy estére, csak írtam, hogy én ennyire tartom őket, pl teszem azt van egy szép csaj azt is elvinném egy estére, de lehet, hogy azzal össze is jönnék, de a kelemen annával nem.
csak szerintem félre értettél. De értem már hogy mit akarsz mondani.
Én csaj létemre a pasikkal kell egyet értsek. És sose értettem az ilyen lányokat. Oké, egy estére kellesz neki, de úgy, hogy még ott se aludj lehetőleg. Utána meg nyavajogsz, hogy kihasználtak. A másik fele, aki azért ilyen, hogy kiszipolyozza a pasit, hurcolja a seggét a bmw-veel, vegyen neki kutyukát, fizesse a műkörmcsit.
Magamat egy jó csajnak tartom, anélkül, hogy ilyen hivalkodó, libás valaki lennék, és rengeteg olyan srácot ismerek, aki az ilyen nőkhöz oda se megy, mert annyira nem kell, mert üres és tucat és tényleg max egy lyukat látni benne. Biztosan ezt akarod?
Legyél önmagad, jobban ragadnak majd a pasik, persze nem azok, akik jól néznek ki (szvsz általában nem bejövősek, nyálas képű, műmájer hülyegyerekek), gazdagok és stb, ellenben lehet velük beszélni és az ágyban rád is figyelnek, nem csak magukra. Természetes, szép, hosszú haj, inkább rövid és szolidabb köröm, nem kihívó, de csinos és csábos cuccok, az összes férfiismerősömnek ez jön be.
Ezzel szemben, ha playboy NYUSZI akarsz lenni (bocs, de eddig nyuszik voltak, nem macskák...), akkor szőke vagy fekete, festett, tupírozott, betoldott haj, hatalmas, csillivilli műkarmok, platformcipő, hasig dekoltált felsők két számmal kisebb pushup melltartóval, kilógó tanga, harisnyatartó, vastag fekete körsatír a szemeden, vastag, feltöltött száj, élénkrózsaszín szájfénnyel. Kb ez a lényeg, de akkor ne csodaálkozz, ha csak kihasználnak majd.
fuh hallod....ha ezekre akarsz hasonlitani akkor ...na mindegy de azért adok pár tipet hogy hogy nézz ki:
hajhosszabbítás és dúsítás tök mindegy milyen színü a hajad tünjön műnek...ja és egy héten minimun egyszer fodrász aztán heti kétszer szoli mert ugyebár többsége mübarna aztán kozmetikus és mindig legyen rajtad smink müszempillával maniküröshöz is kell menned nem muszály müköröm ettöl még nem leszel playboyos...aztán nagyon nőcis ruhák my77 playboy bár az kezd kimenni mayo chix is mehet bershka zara stb csajos rucik...aztán fogfehérítés szabályozás aztán kis mellplasztika push up melltartó és mára alap hogy a szád fel legyen töltetve ja és kondizni heti háromszor és salátázás no meki....kb ennyi
Szia :)
Egyszer énis feltettem egy ilyesmi kérdést és kaptam rá viszonylag normális válaszokat is. Ha gondolod írj privibe és msn-en beszélhetünk, mert énis szeretnék még olyan lenni mint te.
A Playboy-os lányok nagy része nem nőies, hanem p*csás. Ezer más módja van, hogy nőies legyél...
Én általában így öltözködöm:
- blúz vagy hidegebb időben valami kötött felső
- szövet rövidnadrág
- harisnya (általában testszínű, de szeretem a színes harisnyákat is, pl. szürke, piros)
- magassarkú (nem muszáj 10-12 centis tűsarkú, egy 5-6 centis cipő is lehet mutatós)
- kiegészítők (egy-egy, nem aggatok magamra mindig mindent)
Ezenkívül szeretem a masnikat, fodrokat - persze nem kell túlzásokba esni... :) Összességében az egész lényege a harmónia. Színben, fazonban, anyagokban, mindenben.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!