Miert van ez, hogy smink nelkul nagyon csunya vagyok, viszont sminkben meg gyonyoru?
tudom, hogy sminkben mindenki szebb, meg minden, de nalam egyszeruen akkora kulonbseg van... szinte sosem mutatkozom smink nelkul. mar egy baratnom meg is jegyezte milyen hulyen nezek ki smink nelkul. masok azt mondtak, hogy mennyire fiatal vagyok.
alapozot szotkam hasznalni, mert eleg egyenlotlen az arcborom, pedig vigyazok ra. meg kicsit pattanasos is vagyok... de alapozoval meg puderrel makulatlan arcbort varazsolok magamnak. es valamiert az orrom is kissebb es szebb formaju.
a szemoldoomet szemoldokceruzaval muszaj kihuznom, mert kulonben elegge ritkas es nem latszik elegge.
a szememen cicas tust huzok es ez elegge kiemeli, meg egy jo szempilla spirallal "muszempillakat" varazsolok magamnak... meg a szamat kiemelem.
de miert van ekkore kulonbseg? sminkkel masok meg magam szerint is nagyon szep vagyok, de smink nelkul legszivesebben elbujnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!