Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert van ez, hogy smink...

Miert van ez, hogy smink nelkul nagyon csunya vagyok, viszont sminkben meg gyonyoru?

Figyelt kérdés

tudom, hogy sminkben mindenki szebb, meg minden, de nalam egyszeruen akkora kulonbseg van... szinte sosem mutatkozom smink nelkul. mar egy baratnom meg is jegyezte milyen hulyen nezek ki smink nelkul. masok azt mondtak, hogy mennyire fiatal vagyok.

alapozot szotkam hasznalni, mert eleg egyenlotlen az arcborom, pedig vigyazok ra. meg kicsit pattanasos is vagyok... de alapozoval meg puderrel makulatlan arcbort varazsolok magamnak. es valamiert az orrom is kissebb es szebb formaju.

a szemoldoomet szemoldokceruzaval muszaj kihuznom, mert kulonben elegge ritkas es nem latszik elegge.

a szememen cicas tust huzok es ez elegge kiemeli, meg egy jo szempilla spirallal "muszempillakat" varazsolok magamnak... meg a szamat kiemelem.

de miert van ekkore kulonbseg? sminkkel masok meg magam szerint is nagyon szep vagyok, de smink nelkul legszivesebben elbujnek..

2013. máj. 20. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs önbizalmad. Barátnőd meg bunkó! :)
2013. máj. 20. 14:27
 2/2 pod válasza:
51%
azért van ekkora különbség, mert az arcodat vászonnak használod, és szépen kifested :D erre való a smink... és rengeteg lányon változtat óriásit, nem te vagy az egyetlen... a leendő párod viszont elkerülhetetlenül szembesülni fog a smink nélküli arcoddal is, szóval szerintem barátkozz meg magaddal és ne hidd magad csúnyának,... ha nem is akarsz soha smink nélkül mutatkozni, néha, alkalmanként elhagyhatnál egy s mást, mondjuk az alapozón kívül mást ne használj olykor... és a legszebb egy nőben amúgy is a mosolya és a tekintete, amiben ha elég önbizalom van, máris többet ér a sminknél
2013. máj. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!