Roselyyka kérdése:
Gáz, hogy baba arcom van 19 évesen? :/ L
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 20:58
11/15 anonim válasza:
Nekem is küldhetnél képet privátban, én is kíváncsi lennék :D Nyugi, az egyik válaszoló (lány) vagyok:DD
És én is ebben "szenvedek", hogy a testem nőies (nem kövér, csak a két fontosabb helyen teltebb:D), de a fejem.. :/
12/15 pinkpancser válasza:
A 11-esnek: ne csigázz minket! Inkább mutasd magad Te is :)
13/15 anonim válasza:
A babaarc az nagyon cuki,a volt barátnőmnek is az volt,és mindig szétbabáztam,meg ráraktam a kapucnit,hogy extra cuki legyen:-)
Ha az alakod nőies mellette,akkor teljesen jó,nem kell aggódni miatta.
14/15 pinkpancser válasza:
A pofi tényleg baba, de nem a cuki fajta, hanem egyszerűen szép! És igen, a többi amit látni, arra tényleg azt kell mondjam, hogy nőies ;)
15/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok, 22 éves, és babaarcom van. Sajnos sokszor nem vesznek komolyan emiatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!