Gáz ha 17 évesen johnsons baba samponal mosok hajat?
Figyelt kérdés
Mert a hajamnak ez jó... Köszi a válaszokat.!2010. júl. 29. 18:32
1/9 anonim válasza:
Mért lenne gáz?
Senkinek semmi köze,hogy mivel mosol hajat.
2/9 anonim válasza:
Ne hülyéskedj, az nem csak babáknak van ;) Én is vezsek néha gyerekeknek való termékeket, pl gyümölcsös fogkrémet, máskor babasampont, megint máskor hintőport vagy babaolajat (vízbe pár csepp).
3/9 anonim válasza:
Én 31 évesen fürdetőkrémmel mosom az arcomat, azóta szép az arcbőröm. Nem érzem cikinek. :)
4/9 anonim válasza:
Én meg baba popsitörlőt hordok magammal mindenhova...
meg babaszappannal mosakodok, meg a többi.
miért lenne gáz? nem csak babáknak való hanem bárkinek akinek érzékenyebb a bőre
5/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz? :D Én 18 vagyok és én is gyereksamponnal mosok hajat, mert ebben nincs sodium laureth sulfate és sodium lauryl szulfát, ami nem gyengén károsítja a hajat.
6/9 anonim válasza:
és a tesómnak a tusfürdő,sampon az egybent szoktam használni és nagyon jó a hajamra és a bőrömre is:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi akkor jó.. megnyugodtam:D
2010. júl. 29. 20:24
8/9 anonim válasza:
Én és a párom(25/F) baba tusfürdőt használunk,én még baba hintőport,és babapopsitörlőt is használunk.
Miért lenne gáz,még jobb termékek mint amik felnőtteknek lenne.
22/L
9/9 anonim válasza:
XD XD Figyi!Babáknak minek gyártanának pl.zsíros meg száraz hajra való sampont,nekik nincs is zsíros hajuk!(Legalábbis gondolom...)Meg van ilyen Baba férfiaknak.Az se a 2 éveseknek kell.És mi van a Baba dezodorokkal?Azt se kicsik szokták használni.Úgyhogy egyáltalán nem égő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!