Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! 10-ből hányra értékeln...

Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés

10 a legerősebb, 1 a leggyengébb

[link]

2013. máj. 14. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:

Itt a válasz:

elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.

Ezért nincs barátnőd. Manapság a lányok nagy része nagyon tusk_. A szomszéd öreg nénire mindig hallgatok, ő nagyon okos és azt mondta, ha nőt szerzek hamarosan, vigyem el hozzá, ő megmondja, mire kellek én a nőnek, ha beszélget vele.

2013. máj. 14. 23:00
 52/62 A kérdező kommentje:
itt felértékelnek, a társkereső oldalakon meg ráírok egy középkategóriás vagy csúnya lányra(tehát nem fullosra!) és még csak nem is válaszol, miért van ez? mit képzelnek ezek anők a társkeresőn? hogy valami fehér lovon jövő herceget találnak?pfff ez nagyon idegesítő
2013. máj. 14. 23:23
 53/62 anonim válasza:
a fehér Mercedesszel érkező herceget várják.
2013. máj. 14. 23:28
 54/62 anonim ***** válasza:
Nálam 10-es, de nem vagyok (sajnos) pesti. :)
2013. máj. 14. 23:32
 55/62 anonim válasza:
0%
Kerdezo ne aggodj, megertelek. En bar ennyire jo kepu nem vagyok, de azert nem sokkal maradok el toled es ugyanez van. Nem velunk van a gond. Egyszeruen ilyenek a nok. Egy film jut eszembe rola, ahol kerdezte egy urge egyik not, hogy mit akartok ti lenyegeben? Mire a no: gozunk sincs mit akarunk. Nem kovetkezetesek, megbizhatatlanok es egyszeruek a nok. 90%uk ilyen. Nem kell veluk torodni, ki kell hasznalni mindet, leegetni oket. Ezert erd el az anyagi jo letet, mert akkor olyan noid lehetnek amit akartal mindig is.
2013. máj. 14. 23:38
 56/62 anonim ***** válasza:
háhá, és te utolsó, ilyen hozzáállással még csodálkozol, hogy semmi nem jön össze? vajon miért? :DDD
2013. máj. 14. 23:56
 57/62 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem hiszem hogy az anyagiaktól függ a szerelem, ha valakibe szerelmes vagyok akkor az mellett akkor is kitartok ha csóró, akkor is ha gazdag vagy ha átlagos, tehát a szerelemtől független kell legyen az anyagi jólét(már ha egy egészséges embert veszünk alapul természetesen)
2013. máj. 15. 00:00
 58/62 anonim ***** válasza:
tudod abból, hogy belinkelted az exed, arról van szó, hogy valójában jó nagy tahó vagy, és nem a külsőddel vannak gondok (nem vagy adonisz, de egy erős hetest megértél, mosollyal többet is érnél) de így a kutyának nem kellesz.
2013. máj. 15. 10:54
 59/62 anonim ***** válasza:

A férfiak többsége ilyen hozzáállással csajozik...SIKERESEN!

Tökéletesen igaza van a 45%-osnak,nincs is mit hozzáfűznöm,egyszerűen szégyen ami ebben az elcseszett világban megy.Még mindig nem hiszem el hogy le kell süllyedni egy primitív szintre ahhoz hogy jól menjen a csajozás,de úgy látszik változtatnom kell magamon negatív irányba ahhoz hogy a nők ne nézzenek semmibe

Tudok én is beképzelt g*ci lenni csak az nem az én stílusom...és persze nagyon kell adni a külsőre mert csak az számít,ha már nincs valakin divatos cucc és 30 kg zselé az már dögölhet meg.Vicc hogy a bunkó hűtlen trógereknek jut 1000 nő a normálisaknak meg egy se,pedig nekünk is igényünk van a nőkre,nem csak azoknak a szarház*aknak.Az boldogul ebben az életben aki köcsög

2013. máj. 15. 17:07
 60/62 anonim ***** válasza:

elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.

Azért mert egy utolsó tuskó paraszt vagy, hogy kitetted a exed képét!!

2013. máj. 15. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!