Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)
Itt a válasz:
elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.
Ezért nincs barátnőd. Manapság a lányok nagy része nagyon tusk_. A szomszéd öreg nénire mindig hallgatok, ő nagyon okos és azt mondta, ha nőt szerzek hamarosan, vigyem el hozzá, ő megmondja, mire kellek én a nőnek, ha beszélget vele.
A férfiak többsége ilyen hozzáállással csajozik...SIKERESEN!
Tökéletesen igaza van a 45%-osnak,nincs is mit hozzáfűznöm,egyszerűen szégyen ami ebben az elcseszett világban megy.Még mindig nem hiszem el hogy le kell süllyedni egy primitív szintre ahhoz hogy jól menjen a csajozás,de úgy látszik változtatnom kell magamon negatív irányba ahhoz hogy a nők ne nézzenek semmibe
Tudok én is beképzelt g*ci lenni csak az nem az én stílusom...és persze nagyon kell adni a külsőre mert csak az számít,ha már nincs valakin divatos cucc és 30 kg zselé az már dögölhet meg.Vicc hogy a bunkó hűtlen trógereknek jut 1000 nő a normálisaknak meg egy se,pedig nekünk is igényünk van a nőkre,nem csak azoknak a szarház*aknak.Az boldogul ebben az életben aki köcsög
elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.
Azért mert egy utolsó tuskó paraszt vagy, hogy kitetted a exed képét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!