Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)
2013. máj. 14. 15:35
23/62 anonim válasza:
Kép alapján 9 lett volna (hosszú hajjal lenne 10), de miután az excsajod képét is ideraktad ezzel a szöveggel, hát legyen 0. Nem értem ennek mi értelme volt. Na meg itt akarsz ismerkedni... most vagy kamuzol, vagy komoly gondok vannak veled.
24/62 anonim válasza:
hát ez elég szánalmas volt :D amúgy 6-7, de nem szemeznék veled a metrón.
25/62 anonim válasza:
Miert nem tud senki direkt linket adni?
26/62 anonim válasza:
Hát mivel hogy kitetted az exbarátnőd képét ritka ostoba egyed lehetsz így örülj, hogy egy erős 0-át kapsz!
27/62 anonim válasza:
7
A szemed nagyon rabul ejtő. :)) Elég helyes gyerek vagy. :)
L/18 (és nem vagyok pesti)
28/62 anonim válasza:
8, Pesti lány vagyok, bár ez nem tudom miért fontos xD
29/62 anonim válasza:
A f*sz ki van ezekkel a hülye nőkkel hogy mennyire magasak az elvárásaik külsőre
Ha már valakinek nincs 300 kg zselé a hajában,nincs az a kőbunkó feje az már nem is jó nektek?
Ez a pasi minimum 9 pontos,a legrosszabb esetben is 8.Hihetetlen hogy valaki ennél lejjebb is ment a pontozásban.Felszínes buta p*csák,csak a külső a lényeg nektek de az már semmit se számít hogy milyen tulajdonságú az ember.Elcseszett egy világban élünk,ha valaki nem alacsonyodik le egy primitív szar szintre akkor nem is tud nőt szerezni
30/62 anonim válasza:
Utolsó, te most szarkasztikus vagy, vagy megsértelek, ha nevetésre késztetett a válaszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!