Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)
Fuu nekem nagyon tetszel... 10/10est adok a külsődre... Viszont elég durva, hogy így kitetted az exedet. "és ez alány dobott engem fél év után"- mintha sokkal többre tartanád magad nála. Elég beképzelt lehetsz, ezért nem is kellenél... Hiába nézel ki jól, nálam egy normális, szerényebb, csúnyább pasi sokkal nagyobb eséllyel indul.
Amúgy meg, hogy képzelted ezt a GYK-n való csajozást? :D Kiteszed ide az exedet, aztán ha a leendő barátnőddel is szétmész, az is kikerül ide? :D
21N
"Hiába nézel ki jól, nálam egy normális, szerényebb, csúnyább pasi sokkal nagyobb eséllyel indul."
Akkor jársz velem?Én egy nagyon aranyos,kedves,szerény és szeretet-orientált srác vagyok
Itt egy kép rólam: [link]
Na?
" akit nem ismertek, ne itelkezzetek felette. "
" majd ha tokeletesek lesztek akkor beszeljetek, amig szexkapcsoaltokban vagytok, meg isztok hetvegente mint a godeny, addig kuss :)"
Na most akkor miről is beszélünk? Honnét veszed, hogy én pl. szexkapcsolatban vagyok, meg iszok mint a gödény hétvégente? :D Elmondtam a véleményem. Leírtam, hogy nekem nagyon tetszik- elvonatkoztattam attól, hogy az exéről rakott ki képet. Igaz megjegyeztem, hogy nem volt szép dolog... de te meg ugyanúgy nem ismersz pl. engem ill. senki mást se innét, mint mi a kérdezőt. Te sem vagy különb...
hogyha mindenki ilyen jóra értékelt, akkor mi az istenér vagyok én nő nélkül??
nem tudom elhinni
elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!