Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! 10-ből hányra értékeln...

Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés

10 a legerősebb, 1 a leggyengébb

[link]

2013. máj. 14. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Ömm egy nagyon erős 8as ;)
2013. máj. 14. 20:19
 42/62 anonim ***** válasza:

Fuu nekem nagyon tetszel... 10/10est adok a külsődre... Viszont elég durva, hogy így kitetted az exedet. "és ez alány dobott engem fél év után"- mintha sokkal többre tartanád magad nála. Elég beképzelt lehetsz, ezért nem is kellenél... Hiába nézel ki jól, nálam egy normális, szerényebb, csúnyább pasi sokkal nagyobb eséllyel indul.

Amúgy meg, hogy képzelted ezt a GYK-n való csajozást? :D Kiteszed ide az exedet, aztán ha a leendő barátnőddel is szétmész, az is kikerül ide? :D

21N

2013. máj. 14. 21:01
 43/62 anonim ***** válasza:
0%

"Hiába nézel ki jól, nálam egy normális, szerényebb, csúnyább pasi sokkal nagyobb eséllyel indul."

Akkor jársz velem?Én egy nagyon aranyos,kedves,szerény és szeretet-orientált srác vagyok

Itt egy kép rólam: [link]

Na?

2013. máj. 14. 21:25
 44/62 anonim ***** válasza:
43 :D Írj privit :D :D
2013. máj. 14. 21:38
 45/62 anonim válasza:
Miert lenne bekepzelt a kerdezo? Nem ertem, hogy van batorsagotok egyetlen egy kerdese alapjan megitelni a kerdezot. Fingotok sincs, ki o, csak itelkeztek mint egy rogtonitelo birosag. akkor dobjatok ra az elso kovet, ha a helyeben voltatok. oke, hogy dobta a csaj, ezt nyilvan nem kellett volna kiposztolnia keppel, de honnan tudjatok miert tette ki? nyilvan nem azert, mert annyira empatikus volt vele a csaj. akit nem ismertek, ne itelkezzetek felette. a kerdes nem a ti erkolcsi megitelesetek volt, hanem hogy hanyast adnal neki. majd ha tokeletesek lesztek akkor beszeljetek, amig szexkapcsoaltokban vagytok, meg isztok hetvegente mint a godeny, addig kuss :)
2013. máj. 14. 22:29
 46/62 anonim ***** válasza:

" akit nem ismertek, ne itelkezzetek felette. "

" majd ha tokeletesek lesztek akkor beszeljetek, amig szexkapcsoaltokban vagytok, meg isztok hetvegente mint a godeny, addig kuss :)"

Na most akkor miről is beszélünk? Honnét veszed, hogy én pl. szexkapcsolatban vagyok, meg iszok mint a gödény hétvégente? :D Elmondtam a véleményem. Leírtam, hogy nekem nagyon tetszik- elvonatkoztattam attól, hogy az exéről rakott ki képet. Igaz megjegyeztem, hogy nem volt szép dolog... de te meg ugyanúgy nem ismersz pl. engem ill. senki mást se innét, mint mi a kérdezőt. Te sem vagy különb...

2013. máj. 14. 22:38
 47/62 anonim válasza:
Ha nem lenne igaz rad nem vedekeznel edesem. aki mentegetozik az onmagat vadolja, joggal. nem rolad van szo, hanem a tobbi bigerol. mit tudtok ti? XD meg cidazni sem :)
2013. máj. 14. 22:40
 48/62 A kérdező kommentje:

hogyha mindenki ilyen jóra értékelt, akkor mi az istenér vagyok én nő nélkül??

nem tudom elhinni

elegánsan öltözöm, kedves vagyok, szerelmes típusú, érzelmes , komolyan tervezek stb csupa jó és még sincs baréátnőm, valaki mondjon már erre valamit mert totál kivagyok.

2013. máj. 14. 22:51
 49/62 A kérdező kommentje:
istenért*
2013. máj. 14. 22:51
 50/62 anonim ***** válasza:
Hát eddig nem jó emberrel akadtál össze... Pontosabban nem olyannal, akivel teljesen passzolsz...
2013. máj. 14. 22:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!