Lányok! 10-ből hányra értékelnétek? Kép lent (pesti lányok válaszát várom)
Hármasra értékelnélek.
De had bíztassalak: 5-östől felfelé már hajlandó vagyok randizni :))
Miért is késztetett nevetésre a válaszom?
Oké,túloztam,ideges voltam amikor írtam azt a kommentet,vannak kivételek tudom,de azért szerintem kb igazam van
Csak az bosszant hogy rávágják erre a pasira hogy helyes de nem az esetük,ezért már nem is járnának vele pedig ki tudja lehet hogy rendes
De persze egy fullextrás pasival összejönnének hiába szemét az illető aki csak kihasználja a nőket
Értem én hogy kell egy minimális elvárás külsőre,kell a külső vonzalom a legtöbb embernek,de azért ENNYIRE magas elvárások ne legyenek már könyörgöm
Egyszerűen ki nem állhatom azokat akik elküldik a jó büdös francba azokat akik nem néznek ki tökéletesen,persze azoknak adnak esélyt akik 10 pontosak,még akkor is ha emberileg semmit sem érnek...
Nagyon nagy elvárásuk van a nőknek külsőre ez a baj röviden.A belső az semmit sem számít
Az is felháborít hogy még ez a helyes pasi se elég egyeseknek,a pofám leszakad...és akkor ne háborodjon fel az ember
Kedves 37-es
Én nem azokról a kommentelőkről beszéltem akik azért pontozták le a srácot mert kitette a volt barátnője képét
Engem nem érdekel,könnyű erre ráfogni
Tökmindegy hogy milyen ember az illető,akkor is a külsejét kéne véleményezni,nem pedig egyéb baromságokat
Feltett másról képet na bumm és akkor mi van?
Ha egy politikusnak a külsejéről kell véleményt mondani akkor én nem az országban elért "eredményeit" fogom értékelni,hanem a külsejét,tehát nem értem mi értelme van lepontozni valakinek a külsejét csak azért mert valami rossz dolgot tett holott annak semmi köze sincs a külsőhöz
Egyébként is kapott volna alacsonyabb pontszámokat,úgyhogy ne fogjuk már rá erre a hülyeségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!