A valóságban is létezik ilyen jó pasi? ÉS hol lehet megtalálni? :D
2009. okt. 1. 14:12
21/24 anonim válasza:
Amúgy megsúgom, hogy egy kávézóban dolgozok és múltkor bejött egy pasi aki majdnem ugyanígy nézett ki. Mármint ugyanaz a stílus, a szemüveg (pólón), szemei, szája, haja is úgy volt megcsinálva. Biztos nem értette mi van mert végig bámultam és meg akartam kérdezni, hogy tudja e, hogy úgy néz ki mint a twilightos srác? :D
23/24 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de hol dolgozol?:D:D írd meg légyszi
2009. okt. 5. 14:32
24/24 anonim válasza:
ma is bejött! :) egy kollégámnak meséltem, hogy volt bent egy srác aki ugyanúgy néz ki, mint a "twilight-os srác". mikor ebédeltem hátraszaladt, hogy AZONNAL ki kell mennem. hát megint ott volt. :) úgy látszik tényleg ennyire hasonlít, mert mások is észreveszik. amúgy az astorián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!