Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tizen eves lányok nektek mit...

Tizen eves lányok nektek mit engednek meg a szüleitek?

Figyelt kérdés
Pl.ruha,tampon,szörtelnites,telfon,tabblet,gep,facebook,iwiw,haj festes,simnink,köröm lakk,feher nemü,cipök,tv müsorok, medig lehete fent eszaka, kort is irjatok.
2013. máj. 13. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyan ruhát hordok, amilyet akarok, maximum megjegyzik, hogy nekik nem tetszik (anya szokta, ha suliba rövidgatyát veszek fel). Tampont is akkor használok, amikor akarok, szőrtelenítés is rám van bízva. Telefont/gépet azért néha elveszik, ha pl. tanulnom kellene, és "úgysem kell". (internethozzáféréses okostelefon, szóval tényleg el szoktam vele lenni akkor is, amikor nem azt kéne.) Tabletem nincs, valószínűleg nem is lesz, nem is akarok, nem is biztos, hogy kapnék, mert felesleges. Facebook-tevékenységem rám tartozik, de nem is csinálok szülőbotránkoztató dolgokat. Iwiw-et nem használom.

Hajat nem szeretnék festeni, de valószínűleg nem is engednék. A sminkelés nálam kevés szempiklaspirálban, plusz rosszabb napjaimon korrektorban és púderben, esetleg vékony szemceruzavonalban merül ki, ezt engedik simán, bár anyukám szokta kérni, hogy ne minden nap sminkeljek, mert hosszú távon az káros. (Nem is szoktam egyébként.) Erősebb sminkbe (mindennapokra) lehet, hogy beleszólnának.

A körmömet is viszonylag szolidan szoktam festeni, még csak a pirosnál, illetve a nagyon sötét kéknél szólt bármit is anyukám, de nem tiltják, max. nem nézik olyan jó szemmel.

Fehérneműknél csak azt kérdezik meg, hogy biztos kell-e, de egyébként azt hordok, amit szeretnék (ami így mindenféle bugyi, de normálisak mind, és egyszerű melltartók, egy-kettő van kis push-uppal).

Cipőket magamnak választok, nekik az a fontos, hogy kényelmes cipőt vegyek, és használjam). Mivel 176 cm vagyok, és meglehetősen magasnak érzem magam, a magassarkúról nem kell lebeszélniük, sose volt téma, nem tudom engednék-e, anyu utálja (saját maga felvenni).

Tv-ben azt szoktam nézni, amit akarok, de nem szeretik, ha ez valami akciófilm/horror/krimi (mármint mint pl. CSI), viszont még hozzátartozik, hogy csak a véres/öldöklős részek miatt, és én is csak a krimit szoktam nézni ezek közül, és miután rájönnek, hogy ez az, már nincs vele baj.

Suliidőben kb. olyan 11-ig, egyébként éjfélig maradhatok fenn, de nem ellenőrzik túl szigorúan most már. Talán ez, az időben lefekvés (volt) nálunk a legkomolyabban véve. (Meg az, hogy végezzünk házimunkát.)

16/L:)

2013. máj. 14. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Ruha: azt hordok amit akarok, de nyílván ha úgy öltöznék, mint egy ribanc beleszólnának.

Tampon: ritkán használok, anyum nem szól bele

Szőrtelenítés: magam oldom meg: epilátor,borotva

Telefon, tablet,laptop:van, de 11 után ki kell tegyem őket az előszobába, de ezen kívül akkor hasznélom amikor akarom.

Facebook van, nem szólnak bele.

A hajamat nyáron festettem színezővel, azt engedték. Idén nyáron majd remdes festékkel is akarom majd, anyum azt mondta hogy endeni fogja ha nincs suliidő.

Smink: elég sok sminksuccom van,de szolidan szoktam sminkelni. Suliba csak alapozo, szempillaspiral, de azt minden nap. Nem nagyon veszik észre rajtam,bár nem is titkolom.

Körömlakk: nem szólnak bele.

Fehernemű: nem szólnak bele.

Cipők: általában megveszik amit akarok. Anyum nem szereti ha magassarkut hordok, de megengedi.Ha hordok magassarkút kb.9-12 centi.

TV műsok: nem szólnak bele.

11 után nem telefonálhatok, internetezhetek de a fentmaradásba nem szólnak bele.

15/l

2013. máj. 14. 21:06
 13/13 anonim válasza:
olyan ruhát kapok meg amilyet csak akarok.. telfonom van 3 tabletom meg van 2,körömlakkot engedik bármikor,facebook-al nincs semmi gond az van már 4 éve.. cipő Air Max vagy Nike,éjfélig maradhatok fent iskolaidőbe pedig tízig.tv műsor hogy érted?szoktam nézni the walking dead-ot meg ha van a tv-ben valami ilyen horrorfilm akkor azt nézem meg rendes akciófilmeket stb..
2017. júl. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!