Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintettek be fogják-e...

Szerintettek be fogják-e tiltani a szoláriumozást a 18 alattiaknak? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 21:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
33%
remélem a szülinapi bulidon sem ittál amikor 18 éves kor alatt voltál, mert azt ugye "nemszabad". és remélem most sem iszol sohasem, mert az káááááááááros.
2009. okt. 1. 23:45
 32/39 anonim ***** válasza:
77%
Én is meg vagyok szoli nélkül és amúgy is nyáron úgy is lebarnulok télen meg sztem nem is természetes.
2009. okt. 2. 12:26
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

engem ez engem hál isten nem érint.Nekem hófehér bőröm van,és szeretem is.Igaz hogy piszkálnak miatta,meg hát kicsit ciki nyáron a sok barna ember között "feltűnní".

De hát nem érdekel.Így vagyok jó és kész.nem?

amúgy lehet hogy a szoli rákot okoz,viszont a pattanásokra jó hatással van.Legalább is én ezt hallottam.nah mindegy..

2009. okt. 2. 19:53
 34/39 anonim ***** válasza:
66%
jah és 15/l voltam
2009. okt. 2. 19:54
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Semilyen tiltással nem lehet igazán jo eredményt elérni. Ha betiltják a szoláriumot akkor a napozni vágyok veznek ilyen kisméretu lámpát, amelyell ugyan olyan jol lehet napozni csak egy kicsit bonyolúltabb.

Nem betiltani kell, hanem tobb felvilágosíto eloadást, tartani pl. a suliban, vagy elvinni egy exkurziora azokat a fiatalokat akiket a szolárium érdekel, és megmutatni nekik a rákos betegek borét. Konnyen megoldhato, csak nem kell megmutatni a betegek arcát.

Ezek után nem hiszem, hogy még valakinek kedve lesz a szoláriumhoz.

2009. nov. 28. 21:26
 36/39 anonim ***** válasza:
85%
A Tv-ben nyilatkozta a Miló Viki, hogy bőrrákos. És azt is elismerte, hogy a szolitól!!! Akinek ez kell.....
2009. nov. 28. 21:29
 37/39 anonim ***** válasza:
82%
Majd most jön a sok buta hozzászólás, hogy "dehát nem is bizonyítható, hogy attól van...". Akkor hajrá, bizonyítsátok be...
2009. nov. 28. 21:32
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem mindenki magáról dönt hogy jár-e vagy sem... és ez az új EU-s szabályzat hogy 0,3 W/nm-felett nem lehet..így nem károsabb a szoli mint a nap.. és én pl a ha napozok akkor szédülök meg hányingerem van..de a szolitól semmi bajom úgy hogy csak szolival tudok barnulni...
2010. júl. 4. 20:48
 39/39 anonim ***** válasza:
50%

Cöhhölős kis k.rvák!

bűnrondák lesztek, igen jól olvasod, bűnrondák. Nem holnap, hanem majd 10 év múlva jól nézd meg az aszott, narancssárga szeplős ábrázatodat a tükörben. 25 évesen 40-nek fogsz kinézni, de az már nem az én bajom lesz. Undorító, ráncosképű zombik lesztek, aztán majd nyíghattok, hogy jajj nem kellett volna szoliznom. És nem csak heti kétszer, hanem egyáltalán nem. Én most 24 vagyok, de vicces lesz, hogy 10 év múlva téged hisznek majd a saját öreganyámnak. Nincs póthajam, se szolibérletem, mert nem attól leszek szebb és jobb. Ti vagytok átlagosak, közönségesek és majd remélem egyszer jól szénné égtek az imádott szoligépetekben.

Csak úgy mellesleg még megjegyezném, hogy szánalmasan sivár ember lehet, akinek egy nyomorult és káros gép a legszebb öröme az életében. A pénzt, amit arra a nyavalyás szolira meg póthajra fordítanék, inkább utazásra költöm. Na ki jár jobban?

Ja és könyörgöm, tegyetek fel magatokról egy smink nélküli, közeli retusálatlan portéfotót ide 10 év múlva, alig várom:D

Na pá

Ja és: Cöhhhhh:D

2010. szept. 19. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!