Szerintettek be fogják-e tiltani a szoláriumozást a 18 alattiaknak? Mit gondoltok erről?
A szoli akkor is jó..és drága..a póthajas szolis osztálytársad vagy kid mégis ezerszer jobb,mint te vagy;) CöhHh=|
És akkor is CöhHh-zök ha nem tetszik.
Éljenek a szolis csajok:P(*)
Ti meg b@sszátok meg;)
én nemvagyok szolis, nemjárok szoliba, de nemértem, mit zavar az titeket ha a CÖH-ös csaj odajár? ez a betiltják a szoplit 18 kor alatt ezis csakegy olyan téma, amin ti tudtok lázadozni, h jaj, persze, az nagyonjó, nagyonhasznos, de kíváncsivagyok mitszólnátok hozzá ha vmi olyasmit tiltanának be, amit pl ti szerettek??? muszáj nektek minden lázadozni, kik vagytok ti, a megtestesült tökéletességek? és persze, titeket PONT az zavar hogy CÖH-ös csaj, akinek még a nevét sem tudjátok, bőrrákot kap. biztos ez zavar...inkább az zavar h örök elégedetlenek vagytok, minden csak háborogtok, meg belázadtok, most épp a szolis csajokon...mert ti nemvagytok olyanok, és aki olyan, az hülye. mi? lehet CÖh-ös csaj egyáltalán nem ég narancssárgára...lehert sima átlag barnára szoliztatja magát, és hopp...pont h nem divatból, ugyanis nem mindig a barna bőr a divat, vanhogy a fehér bőr a divat, de ő a barnább bőrt szereti...énis a barna bőrt szeretem, én spec egyébkéntis barnább bőrű vagyok, deha hótsápadt lennék, igenis járnák szoliba, bár énmár 24 vagyok, deha 17 is lennék, akkoris elmennék havi egyszer szoliba.
és arról hallottatok már h van akinek ponthogy bőrgyógyász tanácsolja a szoláriumozást???
20:00 -val tökéletesen egyetértek !
Mindig van valami h*lyeség amiből itt a forumon "botrány" tör ki ...
Jujj szoliznak ? Akkor mi a lóf*sz van ?
Lehet ti nem szoliztok de akkor ti csináltok mást amibe belelehetne kötni.
Szerintem nem a fiatal lányok 14-18 évesek a gyerekesek mert kiállnak a szoli mellett hanem az idősebbek akik leálnak veszekedni-botrányt csinálni !!!!!
Én nem járok szoliba (még)kitudja milesz később de anyum még nem örülne neki meg mondjuk énis félek a bőrráktól, de mivel csúúúúúúnya fehér vagyok nyáron barnitókrémezek ...
Ennnyiiiiiii
19:50-es vagyok:
utolsó válaszolók..
végre értelmes embereket is látni itt:)
Igazatok van mindenkinek magánügye és kész:)
Szép estét!
gyíkok.
remélem bennégtek 1x a szoliban. (:
cöhhh :DD
" mitszólnátok hozzá ha vmi olyasmit tiltanának be, amit pl ti szerettek" -> én nem szeretek olyan dolgokat, amik károsak, ezért amiket én szeretek csinálni, enni, inni, nézni, stb, nem fogják betiltani... Csupán ennyi...
Egyébként nemrég egy új kutatás eredményeként bebizonyították, hogy a 10alkalom éves szinten a maximális, ha valaki egészséges bőrt szeretne 10 év múlva is. Mert egyébként nagyon növeli a bőrrák kialakulsásnak kockázatát.
22/L
enni, inni, nézni, stb...:D izgi az életed..:D
sztem a bkv buszra se szálljál fel, mert amikor éppen befut, akkor az a széndioxidmennyiség amit kibocsájt, az a fekete füst, az károsabb mint egy fél szál cigi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!