Szerintettek be fogják-e tiltani a szoláriumozást a 18 alattiaknak? Mit gondoltok erről?
Istenem már látom magam elött azokat a lányokat akik a végére irtak egy cöhh-t:D:D:D:Dmókás
am meg én is 16vagyok de megvagyok szoli nélkül. gusztustalan mikor narancssárgára égetik magukat a szoliban mert még a mértéket sem ismerik.
Leszavazhat a fent említett társaság de ez akkoris így van. Egyre több ember kap bőrrákot és ez nem véletlen.amikor már megvan a baj akk késő lesz kapcsolni.
az itt a gond, nem az országnak kéne "nevelnie" a gyerekeket, hanem a szülőknek.
a szolárium betiltása a 18 éven alattiaknak már kicsit több a soknál. énis egyetértek azzal, h a gyerek ne égesse magát folyton a szoláriumba, viszont azzal nem, h az ország ilyen mértékben beleavatkozzon a "nevelésbe".
én azt a módszert választottam volna, hogy felhívom pl reklámok útján a szülők figyelmét a szolárium veszélyeire fiatal korban. de nem ezt h fogom és betiltom, és jóvan. persze, ez a legegyszerűbb. de kicsit kezd ittmár minden katonás lenni ebben az országban. csak "szabad" és "nemszabad" dolgok lesznek, az ország már ebben is megtalálta a lehető legrosszabb utat, mint ahogy minden másban.
ááh. azon a "cöhh"-n fejreálltam.
nos. 9.-es vagyok (15 éves) SOHA nem voltam szoliban és jéé,fantasztikusan meg vagyok nélküle :OO
utálom a narancssárgás-barna bőrt .. sőőt, a barnáért sem vagyok oda .. szerintem a fehér a szép :)
nos,lényeg az h egyik osztálytársamnak (14 éves csaj) olyan iszonyatos mértékben elsárgult már a bőre a sok szoláriumtól, hogyha ránézek az egész összhatás siralmas képet alkot. ráadásul olyan felsőt vesz fel hozzá amely ki is emeli ezt a narancssárgás bőrszínt. emellett ugye a tonna vakolat és a póthaj az alap szerinte. s a nyakánál látni ahogy teljesen foltos a bőre. rettentően undorító :S
kérdésre válaszolva: szabályozhatnák ezt az egészet .. (már csak azért is mert az előttem író pár rettentő értelmes válaszoló nem tud meglenni enélkül a "fantasztikus" találmány nélkül, s közli velük a doktor évek múlva h hoppá,Ön rákos :)
csakígytovább.ne csak heti 2x járjá.mennyé" b*szdmeg naponta..soksikert:"D
Be kéne, mert a narancssárga szín szép, de egy lány pofáján meg kezén-lábán meg a többi részén egyenesen undorító... Főleg, ha egy 14 éves kis tökmagról van szó, aki csak utánozza a "nagylányokat", hogy trendi bula legyen.
Én jól elvoltam mindeddig szoli nélkül, és kíváncsi vagyok, 20 év múlva kinek lesz szebb bőre: nekem, vagy egy rendszeres szolilátogatónak. Ezt a "cöhh"-ös lányoknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!