Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg csúnya lennék? (kép)

Tényleg csúnya lennék? (kép)

Figyelt kérdés

Pár osztálytársam szerint kövér és csúnya vagyok. Szerintetek? És ha nem miért mondhatják?

[link]

2013. máj. 11. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem több értelem szorut beléd, mint az osztálytársaid összességébe. ez már a szemedből is látszik! am csinos vagy!
2013. máj. 11. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaid hazudnak. Csinos és szép lány vagy :)
2013. máj. 11. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:
egyik sem vagy:) nekem bejössz pl.
2013. máj. 12. 04:34
 14/17 anonim válasza:
sztem tök aranyos normális csaj lehetsz a kép alapján... vannak akik nem ilyenek és unalmukból vagy bunkósságból keresnek mindig olyant cseszegethetnek ha van rá okuk de általában nem így szokott lenni,ha nincs aki,ilyenkor kitalálnak párat... a másik fél (te) meg elhiszed mert úgy vagy annyiszor hallod tőlük...
2013. máj. 12. 13:44
 15/17 anonim válasza:
Egyik sem vagy:)
2013. máj. 12. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya de a szemöldököd kicsit kiszedethetnéd kozmetikussal és kevés sminket is ajánlok mondjuk spirál.

És nekem is olyan nadrágom van barnába :D

2013. máj. 12. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
A következőket kell tenned: Neki állsz sportolni, nem a számítógép és a tetves tankönyvek felett mereszted magad. Keress egy fodrászt aki megcsinálja a hajad, nem kislányosra, hanem vagyányra! Kozmetikust is keresd fel, és ha elsőre megilyedne tőled, mondd meg neki eddig nem volt pénzed rá azért nem jöttél, de már adott a Provident :-D. Tetesd rendbe a körmeidet is! Ruhaboltba is ajánlatos betérned, de ne a kínaiba meg a Hádába mennyél, hanem valami márkásabb helyre, és vegyél egy-két szexi darabot, jöhet fehérnemű is, pölö tanga, az a menő :-D Jön a buz* nyár, csináltass tetkót, a lapockádra, piercinget a köldöködbe, és irány a strand. Nézz a környékeden valami diszkót, szedjél fel pasit, és sz@rd le a komoly kapcsolatokat. Csak így vághatod kenterbe a sok f@szszopkodó rib@ncot! :-D
2013. máj. 26. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!