Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)
Figyelt kérdés
Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.
1. Vékony / nádszál:
2. Átlagos:
3. Telt / duci / husi:
4. Dagi / kövér:
5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:
Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.
2013. máj. 9. 20:57
41/51 anonim válasza:
Végülis jó volt ezeket a skálákat látni. Én 2-től picit vasgatabb vagyok, de nem annyira, mint a 3-as. :)
42/51 anonim válasza:
3 és 4 közzé mondanám magamat, de amúgy még így is jót tett ez a hasonligatás, mert 4-es 5-ös közzé gondoltam eddig... és persze, mint a legtöbb nőnek a 2-es az álmom.
43/51 A kérdező kommentje:
Csak tudnám miért akar minden nő lefogyni....
2013. máj. 27. 11:51
44/51 anonim válasza:
Én pont hízni szeretnék :D
Én az 1 kategória vagyok és szeretnék a 2. kategóriába tartozni izmosabb, sportosabb kiadásba :)
45/51 anonim válasza:
Kérdező nagy értelmi szinttel lett megáldva. :DD
Egyébként meg nem vészes lista, de nem is igazán reális.
Amúgy meg persze, hogy a 2. a legjobb. ;)
Bár annyira nem mondanám átlagosnak, inkább vékony.
46/51 A kérdező kommentje:
Hát a tiédnél nagyobb az értelmi szintem. Ez biztos!
2013. jún. 7. 00:01
47/51 anonim válasza:
:DDD jó lett :) nekem az 1 a kedvenc :)
48/51 anonim válasza:
hát a 3-as elég furcsa..kis mell,a combja meg dupla a felsőtestéhez képest.egyszóval állástalan.nem arányos...a többi meg..azokról ne is beszéljünk..
49/51 anonim válasza:
A skáládról semmi véleményem nincs. OFF: ezt miért kellet közölnöd velünk? Plusz, szerintem is hülyeség egy ilyen dolog.
50/51 anonim válasza:
neked mi a bajod a nőkkel hogy úgy csoportosítod őket mint a zokniaidat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!