Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)
Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.
1. Vékony / nádszál:
2. Átlagos:
3. Telt / duci / husi:
4. Dagi / kövér:
5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:
Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.
14. vagyok.
Jah tudom... sokan szeretik ha lehet egy picit fogni az emberen.
Tavaly husibb voltam... utaltam hogy szeles csipom es hozza aranytalanul keskeny derekam volt - csipore hizom- viszont a pasik meg voltak veszve tole... xD
annyi a baj hogy erre nehez oltozkodni mert egyenes lanyokra terveznek ruhat.
amugy felreertes ne essek, nem akarok deszka lenni, en annyit akarok hogy az idomaim amik most vannak azok ne a zsirtol legyenek szep ivesek hanem az izomtonustol - pl. popsi, combi, karocskak...
Köszi kérdező, bearanyoztad a napom! :D
Valószínűleg sok ötös jár errefelé, h ilyen felháborodottak a kommentek java. :D
Nálam amúgy az első 3 kategória jöhet szóba. Persze a külső nem minden, ha a csaj belül üres és/vagy fárasztóan buta, nincs esélye.
Ui.: van egy nőismerősöm, akinek az arca kajak hasonlít a 3-as számú versenyzőhöz. :D
30/F
Első két kategória oké
A harmadik kategóriánál azt a csajt nem nevezném ducinak.Oké hogy a combja akkora mint egy elefánté de a felső teste vékony
(Egyébként egy kérdés.Hogy a fenébe hízik meg valakinek ennyire a lába a felső testéhez képest?Felül összenyomták egy hatalmas satuval vagy mi? :D)
Négyest nem nevezném kövérnek,inkább ducinak
Na az ötös viszont kövér
Csatahajó az itt kezdődik :D
A csontkollekció kategóriát kihagytad :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!