Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én a nőket egy 5-ös kövérségi...

Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)

Figyelt kérdés

Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.

1. Vékony / nádszál:

[link]

2. Átlagos:

[link]

3. Telt / duci / husi:

[link]

[link]

4. Dagi / kövér:

[link]

5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:

[link]

Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.

2013. máj. 9. 20:57
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
64%

14. vagyok.

Jah tudom... sokan szeretik ha lehet egy picit fogni az emberen.

Tavaly husibb voltam... utaltam hogy szeles csipom es hozza aranytalanul keskeny derekam volt - csipore hizom- viszont a pasik meg voltak veszve tole... xD

annyi a baj hogy erre nehez oltozkodni mert egyenes lanyokra terveznek ruhat.

amugy felreertes ne essek, nem akarok deszka lenni, en annyit akarok hogy az idomaim amik most vannak azok ne a zsirtol legyenek szep ivesek hanem az izomtonustol - pl. popsi, combi, karocskak...

2013. máj. 10. 11:02
 22/51 anonim ***** válasza:
36%

Köszi kérdező, bearanyoztad a napom! :D

Valószínűleg sok ötös jár errefelé, h ilyen felháborodottak a kommentek java. :D

Nálam amúgy az első 3 kategória jöhet szóba. Persze a külső nem minden, ha a csaj belül üres és/vagy fárasztóan buta, nincs esélye.

Ui.: van egy nőismerősöm, akinek az arca kajak hasonlít a 3-as számú versenyzőhöz. :D

30/F

2013. máj. 10. 11:05
 23/51 A kérdező kommentje:
Mert te aztán nagyon tudod hogy én miket szoktam nézegetni. Tudod, valamivel szemléltetni kell a kategóriákat.
2013. máj. 10. 11:05
 24/51 A kérdező kommentje:
22-es: Abban igazad van hogy a külső nem minden. A buta, ostoba, tyúkeszű csajokat/nőket én se szeretem. Viszont a külső az, ami legelőször megfog.
2013. máj. 10. 12:02
 25/51 anonim ***** válasza:
nekem az 1-2 jön be:D
2013. máj. 10. 12:11
 26/51 anonim ***** válasza:
Egész reális :D De azért a nádszál és az átlagos között még van kategória :)
2013. máj. 10. 12:19
 27/51 A kérdező kommentje:
Cintiawhite, én a vékony és a nádszál lányokat egybe kategorizálom, azért mert nem szeretem a vékonyakat. Ezek pedig az átlag (normál) előtt vannak.
2013. máj. 10. 13:14
 28/51 anonim ***** válasza:
56%

Első két kategória oké

A harmadik kategóriánál azt a csajt nem nevezném ducinak.Oké hogy a combja akkora mint egy elefánté de a felső teste vékony

(Egyébként egy kérdés.Hogy a fenébe hízik meg valakinek ennyire a lába a felső testéhez képest?Felül összenyomták egy hatalmas satuval vagy mi? :D)

Négyest nem nevezném kövérnek,inkább ducinak

Na az ötös viszont kövér

Csatahajó az itt kezdődik :D

[link]

A csontkollekció kategóriát kihagytad :D

[link]

2013. máj. 11. 16:11
 29/51 anonim ***** válasza:
Éljenek a kettesek! :D
2013. máj. 11. 17:03
 30/51 anonim ***** válasza:
87%
szerintem is több kategória van, és úúúgy utálom, mikor kijelentik, hogy aki kövér az kövér és pont, tök mindegy, hogy teltnek, molettnek vagy ducinak hívják, mert aki kövér az kövér. Hát szerintem meg nem mindegy, hogy valaki 70 vagy 100kiló... :/
2013. máj. 11. 19:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!