Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én a nőket egy 5-ös kövérségi...

Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)

Figyelt kérdés

Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.

1. Vékony / nádszál:

[link]

2. Átlagos:

[link]

3. Telt / duci / husi:

[link]

[link]

4. Dagi / kövér:

[link]

5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:

[link]

Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.

2013. máj. 9. 20:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk úgy 28-as, hogy ilyen alkat. Valaki combra meg fenékre hízik, valaki meg hasra, a legjobb variáció amikor mellre :D :D

Én az 1-2 között vagyok valahol- sportos kiadásban :D.

20N

2013. máj. 11. 20:25
 32/51 A kérdező kommentje:
28-as: Azt a csontkollekció még nőnek se nevezném. Az egy vonalkód! Egy normál embernek a csontváza vastagabb. :) Az általad csatahajónak nevezett nő pedig tuti beteg. Ilyet én még nem is láttam élőben, hála a jó égnek.
2013. máj. 12. 13:01
 33/51 anonim ***** válasza:
83%

Jáj, a sok álszent komment. Pedig szinte mindenki kategorizál, osztályoz legbelül.

Nekem csak annyi a bajom a listával, hogy több alkati eltérés is van, ducik-ducik között is, van aki vékonyabban is "formátlan"-ez csúnyán hangzik, de más nem jutott eszembe, és van aki ducin, kövéren is jobban néz ki.

Én jót nevettem, nem kell mindenen megsértődni.

24/L

2013. máj. 12. 16:09
 34/51 A kérdező kommentje:
Persze. Van akinek jól áll a súlyfelesleg. De van akinek tank teste lesz tőle, az ilyen nem szép.
2013. máj. 12. 23:27
 35/51 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, h mindenki a külső alapján lép oda a másikhoz, vagy éppen nem. Aki mást állít, az hazudik (önmagának is)!

A kategóriába sorolásod pedig korrekt! Nehogy má' a nők ne csináljanak hasonlókat, vagy még durvábbakat...csak azok nem mindig derülnek ki! ;)

2013. máj. 15. 06:52
 36/51 anonim ***** válasza:
Hát nőknél vmi ilyesmit tudok elképzelni: Gizda, normál izmos mackó. Aztán csókolom :D Mondjuk engem hidegen hagy, mindig az összhatást nézem. Volt már magas szálkás barátom, alacsonyabb kigyúrt. Most egy alacsony vékonyka fiúval vagyok és imádom.
2013. máj. 15. 11:57
 37/51 anonim ***** válasza:
Azta, pontosan olyan alakom van, mint a második. A kezeim is teljesen olyanok, meg a combom is. És még ugyanilyen felsőm is van, és ugyanígy áll :D
2013. máj. 21. 20:55
 38/51 A kérdező kommentje:
Sima fehér felsője szerintem sok embernek van. :)
2013. máj. 21. 22:17
 39/51 anonim ***** válasza:
Nemnemnem. Nem a színét néztem. A pántja tök ugyanolyan, meg teljesen ugyanúgy áll nekem is.
2013. máj. 21. 22:22
 40/51 A kérdező kommentje:
Menj ki nyáron az utcára. Kb. minden 3. csajnak ilyen van.
2013. máj. 22. 23:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!