Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)
Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.
1. Vékony / nádszál:
2. Átlagos:
3. Telt / duci / husi:
4. Dagi / kövér:
5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:
Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.
Mondjuk úgy 28-as, hogy ilyen alkat. Valaki combra meg fenékre hízik, valaki meg hasra, a legjobb variáció amikor mellre :D :D
Én az 1-2 között vagyok valahol- sportos kiadásban :D.
20N
Jáj, a sok álszent komment. Pedig szinte mindenki kategorizál, osztályoz legbelül.
Nekem csak annyi a bajom a listával, hogy több alkati eltérés is van, ducik-ducik között is, van aki vékonyabban is "formátlan"-ez csúnyán hangzik, de más nem jutott eszembe, és van aki ducin, kövéren is jobban néz ki.
Én jót nevettem, nem kell mindenen megsértődni.
24/L
Egyértelmű, h mindenki a külső alapján lép oda a másikhoz, vagy éppen nem. Aki mást állít, az hazudik (önmagának is)!
A kategóriába sorolásod pedig korrekt! Nehogy má' a nők ne csináljanak hasonlókat, vagy még durvábbakat...csak azok nem mindig derülnek ki! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!