Én a nőket egy 5-ös kövérségi skálba sorolom. Mi a véleményetek a skálámról? (Lejjebb)
Egyes a legsoványabb, öt a legkövérebb. Külön elnevezésük is van, képekkel illusztrálva.
1. Vékony / nádszál:
2. Átlagos:
3. Telt / duci / husi:
4. Dagi / kövér:
5. Ostomgép / csatahajó / bálna / behemót:
Én a 3-mas kategóriát szeretem legjobban.
Egesz jo.
Mondjuk rengeteg alak van...
Es itt nincs is olyan amilyen en szeretnek lenni.
Most 2-es vagyok - ez am egesz jot tett az onbizalmamnak mert en daginak tartom magam.
Es mar nem vekony akarok lenni mint amilyen tinikent voltam.
Hanem izmosan FESZES.
Nem body-builder, de szep feszes popsit akarok - mint amikor szertodnaztam- es lapos hasat- de nem befordulosat mint amikor tini voltak mert az ronda es a fiuk is hanytak tole...
Szerintem ez az ostromgép/csatahajó/stb kifejezés nem valami kedves. Lehetne valamelyest kulturáltabban is megfogalmazni.
Egyébként én nem találom a kategóriámat, mert az átlagosnál teltebb vagyok, a ducinál meg vékonyabb.
VaniliaHime: Vannnak további kifejezéseim az 5-ös kategóriára, pl: kolosszus, monstrum. Csak nem akartam már a leírásban feltüntetni őket, de talán ezek jobban tetszenek.
Olyan pedig nincs, hogy nem lehet valakit besorolni valamelyikbe. A határeseteket is be lehet kategorizálni, te akkor vagy átlag teteje, vagy husi alja vagy. Mondjuk ehhez látni kéne hogy megmondjam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!