Amióta szőkéből barna lettem, rám sem néznek?
Figyelt kérdés
Régebben melíroztattam a hajam.
Amióta barnára vagyok festve, szinte rám sem néz senki.
Szőkén sokkal többen megnéztek.
Nem az a baj, hogy nem nézegetnek, csak nem értem, ez miért van?:S
Pedig a pasik állandóan azt mondogatják, hogy a barnák jönnek be nekik.
2013. máj. 8. 23:29
1/8 anonim válasza:
A szőke egy feltűnő szín, aki szőke az tök mindegy hogy szép vagy csúnya, mindenképp jobban megnézik a hajszín miatt. Én pont ezért váltottam most sötétebb színre. Utáltam nagyon hogy bámulnak meg szólogatnak, stb.
3/8 anonim válasza:
A szőke látványos, a barnával meg beleolvadsz a környezetbe.
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ennek is megvan a pozitív oldala.:D
2013. máj. 8. 23:47
5/8 anonim válasza:
Amikor barna voltam engem sem néztek, most fekete vagyok, és egyre többen.Persze jól is esik:)
6/8 anonim válasza:
Nálam ugyanez van ,azóta is megnéznek beszólogatnak de szőkén nagyon durván ,meg amúgy a szőkékre "más szemmel néznek ", a másik hogy már szinte mindenki szőkére festi ...
7/8 anonim válasza:
Megnézik a szőkét, akár festett, akár természetes.
Nekem derékig érő term. szőke hajam van és sokan dicsérik.
8/8 anonim válasza:
Viszont vannak hátrányai is. Mikor nagyon világos szőke voltam, és rosszul parkoltam be, azért árulkodó fejeket láttam (tudtam, hogy azt gondolják, hogy buta szőke)... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!