Szőkéből barna? Nehéz, vagy könnyű?
4éve vagyok szőke, de most kicsit ráuntam, és szeretném barnára festeni a hajam. Itthon szeretném befesteni, szilveszterre. Fodrászhoz nem megyek, mert eddig akárkinél jártam, mindegyik más színűre festette a hajamat, nem olyanra amit kértem. na mindegy, nem ez a kérdés.
Ha azt szeretném, hogy középszőkéből barna legyen (már kinéztem, kávébarna, palette),
akkor melyik jobb választás:
Ha a hét elején befestem és meglátom milyen lesz szombatig, majd ha esetleg foltos, akkor szombaton újra festem, vagy pedig fessem szilveszter előtt és lesz, amilyen lesz?
És ha az van a használati utasításra írva, hogy 30percig hagyjam rajta a festéket a hajamon, akkor tovább vagy kevesebb ideig kell rajta hatni, hogy befogja? Eredetileg középbarna a hajam..
Valakinek van esetleg tapasztalata? Mert nem akarok foltos hajjal szilveszterezni:D
Ja és egyébként érdekes a hajam, 3naponta mosom a hajam, első nap szép világos szőke, aztán sötétebb szőke, utána meg 3. nap már világosbarna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!