Szőkéből hogy lesz barna?
elsőre persze hogy ledobja!
Én 4évig voltam folyamat szőke és szeptember óta barna vagyok!!!
És szőke hajra fontos hogy ne olyan barna festéket vegyél ami kicsit vöröses.Mert akkor vöröses barna lesz mivel a szőkét úgy fogja meg mégha barna festéket is vettél!!!!
Vegyél (Schwartzkopf-Mokka csokoládébarnát584) Kb.1500FT szóval nem is a legbóvlibb!!!Nagyon szép és nem dobja le...Max pár árnyalattal lesz világosabb...De nekem nem volt gond mivel ez a szín amúgyis elég sötét barna volt!!
Először vissza kell pigmentálni, a végére fesd előbb a szőke részre a barna festéket, majd csak utána a tövére,de még így is nagy esély van rá hogy ledobja de kb 3-4 hajfestés, és utána nem fogja többször.
Nekem csak melírozva volt a hajam,7-0 palette color&gloss-al lett először festve (ez csak hajszínező) viszonylag hamar ledobta, aztán 5-0-al festettem, és nem dobta le, bár most 2 hónap után kezd kicsit világosodni ami régebben szőke volt.
utolsó ne zavarjon hogy a palette az schwartzkopf : D
igen! de az egy fajtája!!!
Az a schwartzkopf a jó ami nem palettés!!!!
Amire csak az van rráirva nagy fekete betükkel h schwartzkopf!!!!!
Fodrász a nővérem...-.- csak tudom...
na ezzel kár dicsekedni hogy kid fodrász mert nekem meg anyukám..:Dam meg te fogalmaztál hülyén..
ha már itt tartunk hogy fodrász márkák akkor a wellát,loreál-t tudom ajánlani, bár ezek 2-3ezer forintosak, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!