Szőkéből barna. Jó lesz?
Figyelt kérdés
Szőke hajamat szeretném vmi világosbarna árnyalatra színezni.A Palette Tone Cream tartós hajszínező mellett döntöttem. A diószőke illetve a középszőke árnyalat hasonlít leginkább az elképzelésemre. Szerintetek milyen lesz? Nektek bejött? ÉS, hogy tartósabb legyen, erre fessek majd rá festékkel? Mit ajánlatok? Köszi szépen.2010. aug. 18. 19:19
1/7 anonim válasza:
NE!!!
A szőke lányok sokkal szebbek.
Ráadásul a fiúk is hamarabb észrevesznek egy szőke hajú lányt.
19F
2/7 anonim válasza:
Az előző válaszolóval egyetértek!! Nekem régebben szőkésbarna volt a hajam és alig vártam hogy szőke legyek...azóta se bántam meg ^^ És a világon semmiért nem lennék barna... =)
3/7 anonim válasza:
milyen árnyalatú a szőke? de szerintem nem fogja befogni és nagyon csunya leszel
4/7 anonim válasza:
Jó lesz az nyugi. Nekem is szőke hajam volt, és most világosbarna, de szerintem valami sötétebb árnyalatot keress. Nekem pl. mogyoróbarna lett a szőkére festve, de nem bántam meg, mert világosbarna lett az eredmény. Ha nagyon világosszőke a hajad, akkor sötétebb barnával csináld, különben a világosat egyből ledobja.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat. Hát, meguntam a "feltűnést", meg nagyon töredezik, annak ellenére, hogy megfelelően ápolom. Meg unom, hogy havonta szaladgáljak festékért különben ápolatlannak tűnök a feltűnő lenövés miatt. Így is 3 évig voltam szőke, mondjuk szerettem.:D De nem árt egy kis változatosság.;) Eredeti hajam sötétbarna, és így jobban átgondolva talán jobban is illik a "vonalaimhoz", mint a jégszőke. Köszi a válaszokat.:) Remélem jól sikerül. Majd írok milyen lett.:)
2010. aug. 19. 11:46
6/7 anonim válasza:
most már a barna hódit! Aki eddig szőke volt, nagyonsokan átváltanak barnára és nem bánják meg :) ha valaki csinos szőkével, az barnával is szexi marad, nem a hajszin határozza meg a szépséget! a barna pedi gmég jobb is, ha az ember bőre szintén kicsit kreol árnyalatú, sötétes :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nah, be lett festve, ugyan sötétebb lett, mint amire számítottam, illetve a dobozon látható színnél, (Palette tartós hajszínező, gyömbér) de nem bánom.:) Tetszik, és sztem tényleg jobban is áll, mint a szőke. Sötétbarnának mondanám. Csak az a baj, h minden mosásnál fakulni fog.:(
2010. aug. 22. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!