Így tudok szőkéből barna lenni anélkül, hogy bezöldülök, ledobja a színt?
Első lépésben visszapigmentálom a hajam.
2*60 ml 3%-os oxival egy árnyalattal világosabbal bekenem a hajam,lemosom,megszárítom.
Majd rá 1:1 arányban keverve a festékkel ( 6%-os oxi) egyel sötétebb árnyalat,mint amivel visszapigmentáltam ? Így is le fogja dobni?
kb 8-9 -es árnyalatú a hajam,de csúnya sárga már, és most vettem wella 6.1-et,amivel visszapigmentálnám , majd az 5.0-át kenném rá ( ez egy világosbarna szín )
Nem akarok sötétbarna hajat.
Lehet nem egyre gondolunk. Nem henna volt, csak hennás. Elvileg valami kímélőbb, kevésbé káros. Amikor ez már megmaradt rajta hosszabb ideig, akkor lehetett normális festékkel, semmiben nem zavarta.
Nekem tényleg minden mást ledobott, ezt is, csak lassabban. (gyakori hajfestés miatt próbáltam ki)
Fodrász se tudott vele mit kezdeni. De csak egy tipp, ha nem jön be más, kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!