Miért fújják fel annyira a modelleket, ha rajtuk van 5 kiló smink?
Egy csomó modellről van fent neten smink nélküli kép is, és kb 70% ugyanolyan átlagos mint a nők többsége/lányok többsége.
Ők mitől lesznek modellek? Vagy most ennyiből minden nő szép,akire rátesznek 5 kiló alapozót,meg photoshoppal kivágják/kiretusálják a bőrhibákat.
Marha nagy tévhit, hogy a modell azért modell, mert szép.
A modellek azért modellek, mert vagy arányos testük van, vagy jól alakítható vagy pedig érdekes arcuk. A szépséghez köze nincs. Jól sminkelhetőnek, öltöztethetőnek kell lennie, megfelelően alakítható hajjal, és mindemellé legyen fotogén. Abszolút nem szépség kérdése.
Ne keverd a modellt a szépségkirálynővel.
Egy modellnek nem kell szépnek lennie, vannak kimondottan csúnyák is szerintem. Nem számít.
A modellkedés egy munka, ugyanolyan mint mondjuk az autószerelés. Meg kell tanulni, aztán lehet csinálni. Persze, kellenek adottságok, megfelelő alkat, topmodell esetén magasság, de a szépség nem kell. Inkább a jól sminkelhetőség.
" Ne keverd a modellt a szépségkirálynővel."
őőőő, azért a szépségkirálynők sem "szépek" általában, hanem
a) jól szopnak
b) modellekhez hasonlóan jól alakíthatóak
c) van mivel lefizetni a zsűrit.
Mert azt azért ne mondja már nekem senki, hogy ez "szép":
Jaa köszönöm:D
Mert épp azon gondolkoztam,hogy sok modellt látok,akik átlagosak,vagy a szememben csúnyák smink nélkül:D
De akkor talán pont ez a karakter bennük,hogy sminkkel pont olyan szépek tudnak lenni,mint nem mindenki.:D
Van külön arcmodellek most itt konkrétan rájuk gondoltam:)
Hidd el, a legtöbb lány még egy kiló sminkben is bénán nézne ki az óriásplakátokon. A modellek tudnak pózolni is, stb.
Karakteres arcuk van, amit jól lehet fotózni, nagy szemük, vagy szájuk, stb.
A bőrhibáknak meg már végképp nem tudom mi köze ehhez a 21. században. Ha nem szórakoznának 3 órát a világítással, sminkkel, Photoshoppal, még a legszebb lányokról is csak átlagos vagy akár rossz képek készülnének. Nézz meg egy amatőr fotós portréit és hasonlítsd össze mondjuk vmelyik smink reklámfotójával. Vagy egy fürdőruha katalógus képeivel.
Na persze benne van sokszor a dologban, h az adott csaj jókor volt jó helyen, jó kapcsolatai voltak, vagy legrosszabb esetben jól tudott sz.pni... de hidd el nem a "természetes" szépség a legfontosabb ebben a szakmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!