Vonzó testű lányok, mutassátok magatokat?
fúúúúú azzmeg!! ez az első oldalon belinkelt kép valami undorító milyen hülye rak ki ilyen képet ! ááááh!!öööee,,
gyorsan uuhuhh előzmények,,, uhh törlés,, ahh pfuhh
Ha biztos vagy benne hogy jó a tested, linkelj képet, arc nélkül is jó, csakhogy a többi lány is kedvet és motivációt kapjon a sporthoz és fogyókúrához;)
Fogalmazásversenyt?! Ilyen írással? Mit tudsz még kitalálni?
Ja és ezek alapján te vagy a fogyi! Senkit nem győzöl meg az ellenkezőjéről!
Igen, fogalmazás versenyt :) Nincs mit szégyellnem. Ha nem tetszik hogy megnyertem, fordulj az országodhoz panaszért.
Semmi gond nincs sem a helyesírásommal, sem a mondataimmal, sem a vesszőimmel. Na erre a belekötősdire mondom hogy nagyon gyerekes. Mint a dedóban kb. Büszke vagyok magamra és neked meg jobb ha otthon maradsz a törött lábaddal. Nem vagy ma jó formában :)) puszika
"Ha biztos vagy benne hogy jó a tested, linkelj képet, arc nélkül is jó, csakhogy a többi lány is kedvet és motivációt kapjon a sporthoz és fogyókúrához;)"
Te nyertél versenyt? Amúgy, a helyesírásoddal van baj. Mi közünk a fogalmazásversenyedhez? Nem helyesírási versenyt szoktak nyerni, akik tudnak írni? De! A "hogy" szó elé vesszőt teszünk. És, ha már a fogalmazásánál tartunk, akkor valahogy így kellett volna leírnod: Ha biztos vagy benne, hogy jó a tested, linkelj képet. Arc nélkül is jó. Csak azért, hogy a többi lány is kedvet és motivációt kapjon a sporthoz és a fogyókúrához.
"gen, fogalmazás versenyt :) Nincs mit szégyellnem. Ha nem tetszik hogy megnyertem, fordulj az országodhoz panaszért.
Semmi gond nincs sem a helyesírásommal, sem a mondataimmal, sem a vesszőimmel. Na erre a belekötősdire mondom hogy nagyon gyerekes. Mint a dedóban kb. Büszke vagyok magamra és neked meg jobb ha otthon maradsz a törött lábaddal. Nem vagy ma jó formában :)) puszika"
Ebben a pár mondatodban is annyi hiba van, hogy inkább már le sem írom. Azért kötök beléd, mert rohadtul nagy a pofád, okosnak próbálsz tűnni, közben pedig egy mondatot nem tudsz leírni minimum 2 hiba nélkül. Nem érzed gáznak???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!