A lábujjaimat, lábfejemet helyre tudom majd hozni 12 hét gipsz után?
Figyelt kérdés
Vagy ha leveszik majd a gipszemet, akkor a nyárra már elfelejthetem a szandit, papucsot? :S2013. máj. 2. 12:10
1/2 anonim válasza:
nekem már volt gipszelve a lábam és nem a lábfejem miatt aggódnék a helyedben! az majd büdös lesz mint az állat, nagy lábkörmök (ha olyan a gipsz, hogy nem lógott ki és nem tudtad vágni), foszló bőr, de egy alapos lábápolás után kutya baja, ugyanis a lábfej eleve nem izmos, arról nem veszítesz. viszont a lábszárad egy darabig tuti csenevész lesz, sokkal vékonyabb, mint a másik. és készülj fel, hogy a lábszárad is undorító lesz, amikor leveszik, szőrös, és bőrfoszlányos, aszott, csoffadt!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D, a lábujjaim kivannak, de a fekvőgipszem fenékig ért, nem értem el rendesen az ujjaimat, most is hosszú gipszem van, csak szivaccsal törölgeti át nekem a párom, meg körmöm vágja, de akkor is ápolatlan, nem úgy ahogy megszoktam és tényleg lesoványodott már szépen az egész, meg gondolom milyen lehet alatta bár inkább bele se gondolok :D
2013. máj. 2. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!