Szerintetek, ha valaki bő felsőkbe jár ha hasán van mit takarni, az előnyös öltözködés, vagy becsapás másokkal szemben?
A kérdés az,hogy melyik a jobb:
Látok olyan ducibb lányokat akik olyan ruhát hordanak,amik nem takarnak, pl: cicanadrág,tapadós póló.
Én pedig az a fajta vagyok,aki bővebb ruhákat/pulcsikat vesz fel.
Ezáltal nem tudom eldönteni,hogy ez becsapás azok számára,akiknek mondjuk tetszenék,mivel nem látják,hogy a pulcsi alatt azért van hasam,vagy úgy kell öltözni,hogy az ember számára a lehető legelőnyösebb legyen?
Sztem az a fontos, hogy kenyelmesen erezd magad, es ne lepd at a gusztustalan hatarat. Sok duci lany, aki amugy tök csinos lehetne, annyira borzasztoan nez ki, amikor belepaszirozza magat a 2-3 szammal kisebb ruhakba, hogy az mar faj...
Rajtam is van par plusz kg, es en borzaszto kenyelmetlenül erzem magam, ha feszül a nadrag rajtam, vagy a felsö. Inkabb akkor egy kicsit bövebb ruhat veszek fel, de azert nem is satorlapot. :)
Hát igen,pont úgy öltözöm ahogy szeretem magam látni:)
Megnyugodtam,hogy nem becsapás.:)
Feszülős dolgokat alapból nem szeret,ha hason van meg főleg. :D
Én most vettem olyan pólót, ami felül feszülős, hogy kiemelje a mellem, mert az van..:D de alul már ilyen lezser, nekem ezek állnak jól, és soha nem vettem fel feszülős dolgot, mert abba még én sem érzem jól magam, hát a külvilág mit láthat :D
Nem becsapás :D
Nekem meg olyan gyönyörű semmiérő alakom van,hogy ha már pocim/hasam van,akkor mellem az nincs hozzá.
Ezért szeretnék pociból fogyni,mert nem érzem jól magam,csak az öltözködésen múlik,hogy szeretem-e magam.
Hasból fogyok szerintem:D Legalábbis próbálok.
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!