Lányok! Nektek milyen ruha jön be egy fiún nyáron?
Figyelt kérdés
Fiúk hogy öltöztök nyáron?2013. ápr. 21. 19:31
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Egyszínű rövidnadrág, de nem az a lógós bő, hanem kicsit szűkebb, vagy legalább a vége legyen az. Mellé nagy karkivágású trikó. :)
4/8 anonim válasza:
Valami színes vagy kockás, vékony anyagú bermuda és hozzá színben passzoló póló vagy ing, vászoncipő titokzoknival, vagy ha hőség van, akkor vmi fiatalos papucs, szandál. Szeretek színes dolgokat hordani. Farmert nem szeretem, mert melegem van benne.
5/8 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha nincs rajtuk semmi csak egy szál f@szban vannak.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
moccasin*...egyébként itt nem a bershka volt a lényeg,onnan volt a legegyszerűbb bemásolni:)
8/8 anonim válasza:
fekete póló a fav, ha izmos vagy de amugy rövid ujjó póló és valami farmer , sötétebb, ami nem feszülős :) plusz valami jó cipő ( converseilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!