Zoknivásárláshoz ötlet Mit tudtok ajánlani?
Zoknit akarok venni, lehetőleg olcsón.
Két fő szempont alapján választok:
1.)legalább 90%-ban pamut legyen
2.)olcsó legyen
Nem érdekelnek különféle márkák, le$zar0m, hogy milyen embléma fityeg rajta, de azért annyira olcsó kategóriát sem akarok venni, ami szétfoszlik néhány héten belül.
Szóval nem baj, ha kicsit drágább, mint 2 forint, csak tartós legyen és ne műszálas.
Kinek mi a tapasztalata?
Hol érdemes vásárolni?
A J-pressnél mennyibe kerülnek?
És a METRO-ban vállakozói engedély nélkül lehet-e vásárolni?
mert ott azért olcsó szokott lenni nagy mennyiségben és nekem legalább 15 pár zokni kell most.A párod szerint kényelmesek azok a zoknik?Hajlamosak a kibolyhosodásra?
A SPAR-os zoknikkal mik a tapasztalatok?
Az a baj a nagyon olcsó (300 Ft, vagy az alatti árúakkal), hogy olcsó ugyan, de kétszer kimossa az ember, és utána mehet a kukába, vagy törlőrongynak: szétfoszlik, lecsúszik, szétmegy az anyag.
Az előttem szólóhoz csatlakozva én is azt ajánlanám, HOSSZÚ TÁVON "olcsóbb" a 600-1000 Ft körüli JPress márka, ami a középkategória felső szintje, de legalább két évig lehet hordani, tehát érdemesebb a "drágábba" befektetni.
ha a munkahelyed ad kártyát vagy kérsz kölcsön valakitől, szomszédtól, akkor tudsz ott vásárolni, saját célra, nem kell hozzá vállalkozás, egy tábla csokiért is be lehet menni.
Sima fehérneműboltban is kapható a J. Press, van vastag és vékony változata, elegáns és sportos is, évekig jó, ahogy előttem írták, helyfüggő, mennyibe kerül, 7-800 Ft.
nekem annyira a jpress nem vált be. nyúlik.
mint írtam fő kedvencem a puma
abból is azok, amiknél nem érzed elől a varrást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!