Jó alakja van, vagy már kövér? Kép
2013. máj. 1. 10:14
3/13 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit husis, de ha edzene, vagy sportolna valamit, igazán jó alakja lehetne :)
4/13 anonim válasza:
szerintem le kéne adnia jó pár kilót
5/13 anonim válasza:
tudomásom szerint, ez a molett/husis.
még egyáltalán nem kövér :)
6/13 anonim válasza:
A combjaival kéne csinálni valamit. Szóval sportoljon.. Annyira nem kövér..
7/13 anonim válasza:
Sokkal jobbannézne ki, ha ezt a melltartót meghagyná a nagymamájának, és nem egy számmal kisebb bugyit viselne.
Szerintem kicsit erős, de még nem kövér. A csípője és a combjai elég vaskosak, nem ártana kicsit fogyni.
De úgy gondolom, olyan alakja van, ami sok lehetőséget rejt, 5-10 minusz kg-mal nagyon dögös lenne.
8/13 anonim válasza:
Egy normális melltartóval még kívánnám is, bár így sem rossz, finom husis! :)
30F
9/13 anonim válasza:
Kövérnek nem mondanám, de a combjai kicsit húsosak.
10/13 anonim válasza:
Hát eléggé húsis, bár még nem annyira kövér-de már kezd kövéredni...van rajta némi háj , de ha edzene akkor máris csinosabb lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!