Christina Aguilerának milyen az alakja? Már kövér? Link
Az igaz, hogy nem vékony, de szerintem semmiképp sem kövér. Szerintem pont nőies. Vagy már ezek régi képek?
hát szerintem a harmadik kép az eléggé előnytelen.. az első kettőn azt mondom, hogy ott jól áll neki ez az alak, azokon szép, formás, nőies. és azokon nagyon szép a ruhája!! nagyon tetszik!:)
de a harmadikon az a hálós harisnya...
amúgy nem tudom, hogy ezek mennyire régi/új képek.
ha jól tudom, kb. 160cm. Nekem is hasonló az alkatom, nem mondanám olyan hú de kövérnek, de van rajt felesleg, amit jól lehet takarni egyébként, de nem ilyen ruhákkal.
szerintem olyan 75kg körül lehet
Szerintem ez még jó,nem kövér.
32/f
emberek, nektek ez kövérség?? [link] (most januári kép)
az utolsó kép, amit linkeltél, kb 2 éves... a másik 2 meg december környékéi.
Egyébként ő ÉNEKES, tehát nem az alakja a fontos, hanem a HANGJA...... ezek után pedig csodálkozunk, hogy mennyien lesznek betegek, depressziósak az alakjuk miatt.. nem az számít, hány kiló vagy, hanem hogy egészséges legyél.
Ha valaki sportos/vékony, akkor az a baj, hogy nincs mit rajta fogni.. ha kicsit húsos, akkor meg máris kövér..
off: 1.56 m, még 160 sincs :)
on: Én is hasonló alkatú vagyok, a magasságom is hasonló (kerek 4 cm-rel vagyok magasabb nála)
Szerintem nincs gond vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!